Solista Claudia Pavel se confruntă cu probleme de sănătate, la reality-show-ul „Exatlon”, difuzat de Kanal D, unde se luptă pentru marele premiu. Click! a afla că ea s-a umplut de bășici, în urma înțepăturilor de țânțari, medicii tratând-o cu injecții cu cortizon.


Fanii emisiunii „Exatlon”, care se difuzează de sâmbătă până marți, de la orele 20.00, și care are aduce mari audienţe postului Kanal D, au observat cu siguranţă că una dintre concurentele de la echipa „Faimoşilor”, Claudia Pavel (33 de ani), alias Cream, are trupul plin de bășici.

0c8a0829.jpg

Claudia Pavel, Cream, Exatlon, show extrem, Kanal D, bube, basici, rani, pericol
Show-ul "Exatlon" se filmează în Republica Dominicană

„Are alergie la ţânţari şi nu are la ea cremele cu care se tratează în țară. A fost înțepată, s-a scărpinat, apoi a făcut băşici care s-au uscat. Nu se aştepta să fie chiar aşa, are și niște răni urâte pe mâini, pe faţă şi pe posterior. E prima oară când merge în Republica Dominicană şi nu ştia ce necazuri o vor aștepta acolo. La 23 de ani, ea a făcut şoc anafilactic de la înțepăturile unor insecte”, ne-a spus un apropiat al concurentei.

0c8a4792.jpg

Claudia Pavel, Cream, Exatlon, show extrem, Kanal D, bube, basici, rani, pericol
Aşa arată pielea solistei. Are bube pe tot corpul

Medicii sunt cu ochii pe ea și o tratează cu injecții cu cortizon: „Claudia nu are voie să se machieze sau să ia legătura cu familia, și nici să stea la soare sau să se bronzeze, din cauza problemelor cu pielea. Încă de mică suferă de alergii şi nu poate scăpa de ele”, ne-a mai povestit aceeași sursă. Solista îndură aceste chinuri pentru premiul tentant, de 100.000 de euro.

Şi Ruby s-a umplut de bube în 2015

În 2015, an în care s-a difuzat reality- show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la Pro TV, și solista Ana Claudia Grigore sau Ruby s-a confruntat cu probleme de sănătate. Din cauza dormitului sub cerul liber, în jungla africană, solista s-a ales cu fața plină de bube, de care a reușit să scape de-abia când a revenit în țară și a fost la medicul dermatolog.

ruby-2.jpg

sunt celebru scoate ma de aici
Ruby şi-a distrus faţa la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"
Foto: Captură Pro TV
 

Kanal D a dat lovitura cu "Exatlon"

O medie de peste un milion şi jumătate (1.729.000) de fani au urmărit duminică, 15 ianuarie, confruntarea celor două tabere de la „Exatlon”, în fiecare minut al difuzării. În minutul de maximă audienţă, atins la 20:49, peste două milioane de români (2.097.000) urmăreau cu sufletul la gură momentul de tensiune maximă în confruntarea dintre Diana Bulimar, de la Echipa Faimosilor, şi Diana, din Echipa Războinicilor. Duminică, 15 ianuarie, în intervalul 20:15 – 23:00, Kanal D a înregistrat 9,7% rating şi 18,6% cotă de piaţă, pe targetul Naţional, şi 7,6% rating şi 15,0% cotă de piaţă, pe targetul All Urban, poziţionând staţia TV  pe primul loc în preferinţele telespectatorilor.

 
 
Loading...