De mai bine de un an, Adelina Pestriţu a adoptat o tunsoare nouă şi pare că nu se mai satură de schimbări. Vedeta a renunţat la bucle şi s-a tuns foarte scurt, iar miercuri seara la Gala Elle a plusat şi a mers şi mai departe. S-a lăsat pe mâna hairstylistul ei, care i-a făcut o coafură strălucitoare la propriu. Glitter-ul auriu aplicat pe păr i-a modificat şi nuanţa. Fosta prezentatoare a apărut altfel decât până acum, dar a fost complimentată pentru îndrăzneala ei.


A fost o seară a schimbărilor avangardiste la care vedetele noastre au fost provocate să participe pentru a respecta dress-code-ul impus la gala Elle de la Palatul Parlamentului. După Anda Adam care a purtat perucă roz, Adelina Pestriţu a întors şi ea multe priviri în jur, nu cu ţinuta, ci tot cu coafura. Bruneta s-a transformat într-o blondă după ce hair staylist-ul ei s-a jucat cu sclipiciul auriu şi a trasformat-o total. Complimentle au început să curgă pe paginile ei de socializare, semn că fanii ei au apreciat din plin schimbarea.

adelina pestritu glitter par
Adelina Pestriţu a fost extrem de strălucitoare la Gala Elle
Foto: arhivă personală

De altfel, Adelina Pestriţu este la curent cu tot ceea ce mişcă în materie de coafuri. Vedeta ştie că şi anul acesta se menţine tendința de glam şi sunt în trend coafurile cu mult volum, cutele inspirate din filmele anilor ’40, wet-look-ul, glitter-ul aplicat pe păr și tot felul de accesorii metalice precum coronițe, agrafe cu pietre semiprețioase sau diademe, aşa cum au purtat alte vedete invitate la eveniment.

loading...
Loading...