Tily Niculae, cunoscută în special pentru rolul interpretat în îndrăgitul serial „La Bloc”, a părăsit România pentru a urma un tratament în străinătate. Actrița a anunțat că se confruntă cu câteva probleme de sănătate și a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care se afla într-o clinică, în timp ce un medic îi lua sânge pentru analize.


Tily Niculae a plecat în străinătate pentru a urma un tratament, iar imaginea pe care a publicat-o pe contul personal de Instagram a creat panică în rândul fanilor actriței. După ce aceasta a anunțat că se află la o clinică situată undeva lângă Siria, admiratorii lui Tily au asaltat-o cu întrebări legate de starea ei de sănătate. Deși vedeta nu a dorit să dezvăluie, momentan, cauzele pentru care a fost nevoită să părăsească România pentru a se trata, ea a anunțat că va relata experiența în curând, pe blogul personal. „Am plecat la un tratament pentru niște probleme de sănătate. Povestesc experiența după..pe blog. Mulțumesc pentru grijă!”, le-a transmis Tily prietenilor ei virtuali. 

tily_niculae_2.jpg

Tily a anunțat că urmează un tratament în străinătate pentru a-și trata problemele de sănătate
Foto: Instagram

Anul trecut, în mai 2017, Tily scria pe blogul său că a ajuns de urgenţă la spital, în România, deoarece nu îşi mai simţea piciorul drept.„În primă fază, în timp ce munceam de zor la studio m-am gândit că mi-am legat şireturile prea tare. Apoi, mi-am spus că am stat într-o poziţie ciudată şi în ultimă instanţă am sunat la medicul de familie. Atât a fost necesar să aud: Du-te la camera de gardă să nu fie vreun tromb pe vene. Aoleo, acum, azi? Un tromb? Păi nu m-au băgat pe tratament fiindcă mi-au zis că-s tânără. Şi uite aşa mi s-au înmuiat genunchii gândindu-mă că poate situaţia este urâtă”, povestea vedeta în urmă cu ceva vreme.

Tily Niculae suferă și de psoriazis, o boală a pielii: „Acum nouă ani, am avut un şoc emoţional şi astfel s-a declanşat boala. Ani la rând medicii mi-au spus că e o eczemă ţi mi-au dat creme peste creme, dar nimic nu a funcţionat. Puţini ţtiu ca eu nu îmi pot spăla copilul. Port mănuşi menajere să nu o zgâri pe fetiţa mea şi plâng de usturime noaptea (...) M-am învăţat să trăiesc cu această boală, care este autoimuna şi, din păcate, la mine nu a reacţionat la niciun medicament. Sunt deja un caz injectabil”, susținea Tily la „Teo Show”, în urmă cu doi ani. Totuși, momentan nu se știu cauzele pentru care Tily urmează tratamentul în străinătate. 

 

 
 
Loading...