Nimic părea că nu are cum să-i alunge fericirea molipsitoare de pe chip din ultimele luni. Tily Niculae, actriţa din "La bloc", era atât de entuziasmată că va deveni din nou mămică încât nici avertisemtele medicilor nu au putut să o oprească din a visa cu ochii deschişi. la ultima ecografie, actriţa a fost devastată să afle că inima copilului a încetat să mai bată.


Tily Niculae nu a put să ducă o sarcină la termen şi este devastată de durere. Actriţa a povestit pe blogul personal coşmarul prin care trece după ce a aflat că sarcina s-a oprit din evoluţie din cauza unei probleme de sănătate pe care a încercat să o rezolve fără succes însă. 

"Era 24 februarie și eram la petrecere la  Ok! – habar nu aveam de ce râdeam isteric, de ce eram euforică. (...) Habar nu aveam – de fapt erau hormonii din timpul sarcinii!!! Pe 25 februarie 2016 m-am trezit dis de dimineață și am știut că sunt însărcinată…nu m-a mirat:)) Fiindcă pe Sofia (n.r. fetiţa ei) am visat-o și am simțit dintotdeauna că am o legătură cu divinitatea, dar m-am mirat că eram însărcinată…", şi-a început ea povestea.

tily_si_fetita_ei_niculae_0.jpg

tily niculae sarcina oprita din evolutie fetita
Tily este mămica unei fetiţe superbe, pe nume Sofia
foto: arhiva personală

Au urmat ecografiile şi consultaţiile specifice, iar medicii aveau să-i dea o veste îngrijorătoare. "Mi s-a spus că am un hematom cât casa lângă sarcina de vreo 4,8 cm și ar trebui să facem niște analize de sânge pe trombofilie. Să nu mă bucur, deși sarcina era foarte bine poziționată căci șansele mele sunt 50/50. I-am râs în nas doctorului și i-am transmit că nimic nu o să ne oprească din a avea acest copil. M-a lăsat în pace fiindcă nu avea cu cine să se înțeleagă, eram mega entuziasmată și deja planurile mele se desfășurau pe repede înainte. La ceva zile aveam să aflu că sufăr de mutații pe trombofilie ca zecile de femei și că această «boală» este prima care te «ajută» să ai ori avort, ori oprit din evoluție, ori naștere prematură.Nici nu am vrut să aud, dar nu pentru că aș fi inconștientă, ci pentru că aveam minunea lui Dumnezeu vie lângă mine fără ca cineva să îmi dea vreun tratament sau să fi știut că eu am mutațiile acestea", a completat Tily Niculae. Actriţa a început un tratament injectabil de la patru săptămâni şi sarcina părea că se dezvoltă normal. problemele au început din a opta săptămână când actriţa abia daca putea să se mai atingă de mâncare. "La ecografia de 8 săptămâni, l-am văzut pe doctor că s-a făcut alb la față și mi-a zis să închid telefonul! Instant am început să plâng!!!!

«-Nu are ritm cardiac, nu?»

«-Da, îmi pare rau!» Nu cred că au trecut 5 minute până m-am îmbrăcat și am ieși pe ușa din spate ca să nu mă vadă nimeni, dar știu că,  am ieșit, am urlat cum nu am făcut-o în viața mea. (...) Nu am vrut să caut de ce-uri, nu am vrut să fac o tragedie, nu am vrut să mă gândesc!", a mai scris actriţa îndurerată.

Tily a fost consiliată şi a reuşit să înceapă să accepte realitatea şi să treacă peste clipele de coşmar.  

 

 

 
 
Loading...