Din cauza nopților albe, actrița Tily Niculae (34 ani) a ajuns la capătul puterilor și aproape că nici nu se mai poate bucura că va naște un băiețel în această primăvară.


Vedeta a ţinut să le împărtăşească stările ei fanilor de pe conturile sociale. „Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru de sarcină este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emoțional. Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat. În loc să fie cu «Yey!» pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng și am o față tristă. Cu siguranță, sunt hormonii. Anxietatea, pe care mă încăpățânez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece”, a spus Tily Niculae.

Totuși, actrița este conştientă că aceste probleme vor trece şi abia așteaptă să se bucure de micuțul pe care vrea să îl boteze Radu Teodor. „Sunt conștientă de acest proces, de acest miracol. Știu ce înseamnă o naștere și cum este să te simți lăuză”, a spus Tily care mai are o fetiță, Sofia (7 ani). 

 

 
 
Loading...