Când greşeşte îşi asumă toate bobârnacele de la stilişti, dar când e inspirată e normal să fie lăudată! Miercuri, 14 martie, la un eveniment monden din buricul Capitalei, Oana Roman s-a afişat cu o ţinută care o avantaja enorm.


Rochia mini, cu paiete aurii, cu croi drept, purtată cu cizme lungi, a ascuns perfect rotunjimile trupului, ba chiar a ajutat-o pe Oana Roman (41 de ani) să pară mai slabă. Coafura şi machiajul au completat frumos apariţia, iar mezina lui Petre Roman a primit complimente pe bandă rulantă la evenimentul respectiv, unde s-a sărbătorit lansarea unei linii de bijuterii. Cu zâmbetul pe buze şi mai sociabilă decât de obicei, Oana Roman a stat de vorbă cu reporterul Click! despre ultimele noutăţi din viaţa sa. Aşa am aflat că soţul ei, Marius Elisei (31 de ani), nu mai munceşte ca şofer la florăria unde se angajase în urmă cu 5 luni. Şi-a dat demisia acum 3 săptămâni, pentru că are alte planuri.

img_5657.jpg

Oana Roman, haine, tinuta, cum s-a imbracat Oana Roman, Marius Elisei, sot, proiect, afacere
Oana Roman a arătat spectaculos miercuri seara
foto: Florin Șuler

“Marius a făcut o pauză cu serviciul pe care îl avea. Asta pentru că au fost niște lucruri prioritare acasă, pe care trebuia să le rezolvăm urgent. Acum încercăm un proiect împreună, practic magazinul pe care noi l-am avut la Pitești, l-am transformat într-un site și o să îl lansăm în curând. Vom avea o colaborare cu un producător de încălțăminte din România, clienții noștri vor găsi în continuare acolo haine şi accesorii. Am hotărât amândoi că acest proiect este mai important pentru noi. Plus că am avut nevoie de el acasă atunci când a fost răcită fetiţa. Totul s-a întâmplat recent, acum vreo trei-patru săptămâni”, a declarat Oana Roman pentru Click! De asemenea, aceasta ne-a mai mărturisit că speră ca lunile care vor veni să fie mult mai bune pe toate planurile: “Nu am avut un început de an fantastic, din păcate. Am avut tot felul de probleme de rezolvat, lucruri care nu mi-au ieșit, dar în general așa se întâmplă. Anul începe mai scarțâit, dar se rezolvă toate, nu-mi fac griji. În rest am avut și treabă și multe evenimente, fetița noastră a fost și ea bolnavă. A fost o perioadă destul de agitată din păcate, dar lucrurile încep să se așeze încetul cu încetul”.

oana_roman_marius_elisei.jpg

Foto
Oana Roman, alături de fetiţă şi de soţ
Foto: Arhivă personală
 
 
Loading...