S-a dat startul la sezonul estival, aşa că mai mulţi artişti îşi pregătesc bagajele pentru Litoral, unde au prins contracte bănoase în diverse localuri şi staţiuni. Anul acesta, Dinu (42 de ani) şi soţia lui, Deea Maxer (28 de ani), au agenda plină, timp de două luni. Îl vor lua cu ei şi pe micuţul Andreas, care şi-a pregătit un program artistic cu care îi va încânta pe fani.


Deea şi Dinu Maxer muncesc de mai bine de zece ani pe Litoral, ei fiind gazdele unui show susţinut la un local din Staţiunea Jupiter.  Senzuala soţie a lui Dinu, care dansează impecabil din buric, spre încântarea turiştilor, ne-a vorbit despre acest contract la malul mării.

“Vom merge şi anul acesta la mare. Din 23 iunie, o să fim imaginea parcului acvatic din Eforie Nord. După care, din 1 iulie, vom cânta, în fiecare seară, la Hotelul Majestic,  din Jupiter. Totodată, Dinu o să prezinte şi emisiunea «Miss Plaja» de la Neptun TV, aşa că va fi ocupat încă de dimineaţă”. Cu ei va merge şi Andreas, care a moştenit talentul artistic al părinţilor: ”Vara aceasta o să muncim alături de fiul nostru, Andreas”, ne-a mai  declarat Deea. Cei doi soţi se înţeleg perfect pe plan profesional, ei colaborând şi la ultima ediţie a emisiunii ”Ferma vedetelor” (PRO TV), unde au muncit pe brânci pentru premiul de 50.000 de euro. Din păcate, nici unul dintre ei nu a ajuns în finală, în schimb, au demonstrat că formează un cuplu unit.

Tot pe Litoral o vom regăsi şi pe solista Anca Ţurcaşiu (48 de ani), care de peste 20 de ani locuieşte, în perioada estivală, la malul mării: “Voi fi şi vara aceasta, seară de seară pe Litoral, voi cânta la Hotelul Phoenicia, în Mamaia Nord, începând cu data de 18 iunie”, ne-a declarat artista. Anca recunoaşte însă că, în această deplasare, devenită deja o tradiţie, ea îmbină utilul cu plăcutul, căci dimineaţa  stă cu burta la soare, etalându-şi pe plajă trupul de divă, iar seara urcă pe scenă.

Artista nu este numai cântăreaţă, ci şi prezentatoarea show-ului. Din păcate, celebrele spectacole de la Teatrul de Vară din Mamaia, unde ani la rând s-a ţinut şi renumitul festival de muzică uşoară, nu vor avea loc nici vara aceasta, construcţia aflându-se într-o stare avansată de degradare.

Şi ei vor susţine recitaluri la malul mării

12-13-vedete-mira.jpg

Mirabela Dauer a slăbit 10 kg după operaţia la rinichi

 

Celebrul organizator de spectacole Bebe Mihu ne-a vorbit despre show-urile de pe Litoral, care vor debuta în jur de 15 iulie: ”Din păcate, artiştii noştri nu vor putea cânta în toate staţiunile, căci teatrele de vară nu au fost reparate. Însă ne puteţi găsi la Teatrele de Vară din Eforie Nord şi din Jupiter. În recital îi veţi vedea pe mai mulţi artişti de calibru, printre care Maria Dragomiroiu, Fuego, Mirabela Dauer şi Petrică Mâţu Stoian. Încă nu am stabilit preţul biletelor”, ne-a declarat acesta. Mirabela, care la începutul anului a fost operată la rinichi, a revenit deja pe scenă, ea fiind aşteptată cu sufletul la gură de fanii ei, şi în concertele de pe Litoral, din care a fost mereu nelipsită.

 
 
Loading...