Serialul „Fructul oprit”, care a început pe 15 ianuarie, la Antena 1, are în distribuție un tânăr debutant, dar care deja le-a cucerit atât pe colegele lui, cât şi pe telespectatori. Alex, personajul interpretat de el, a apărut gol la duş, este mereu „vânat” de personaje feminine şi apare în multe secvenţe la bustul gol. Despre Petru Păun (30 de ani), noul star de la Antena 1, aflaţi mai multe în interviul următor.


Click!: Eşti pregătit pentru succesul acestui proiect, având în vedere că o să devii noul latin-lover din showbiz-ul românesc?

Petru Păun: Nici nu mi-am pus problema că o să fiu un latin-lover sau un cuceritor, ci pur şi simplu am plecat la drum cu încredere că e un proiect nou. Dacă am fost ales pentru el înseamnă că oameni pregătiţi au văzut ceva în mine. Că pot livra ceea ce ei îşi doresc. Răspunsul este afirmativ, da, sunt pregătit.  

Cum a fost la casting?

“Fructul oprit” este un proiect nou, primul proiect de acest gen, o provocare pentru mine! Am venit relaxat la casting. Am aflat apoi că este vorba despre un rol important, care mai avea alți 30 de pretendenți. Acum, filmând deja și știind cum sunt primele episoade, mi se pare că rolul acesta parcă a fost făcut pentru mine. Eu mă regăsesc foarte bine în acest personaj, doar că Alex este puțin mai rău.

_dsc0559.jpg

Patru Paun, Fructul oprit, Antena 1, serial romanesc, interviu, debut
Alături de Criss Ciobănașu și Adrian Titieni

Unde ai mai apărut până acum?

Am apărut în reclame, sunt şi model, nutriţionist, specialist în comunicare, consilier în dezvoltare personală. Mi-a plăcut să mă dezvolt în mai multe direcţii, dar care cumva acoperă aceeaşi plajă, zona de wellness.

Ţi-a fost greu să filmezi o scenă anume?

Nu, deloc. Sunt o persoană care se cunoaşte destul de bine şi am o siguranţă care nu-mi trădează inhibţiile.

screenshot_2018-01-21-23-49-56-1_resized.png

Patru Paun, Fructul oprit, Antena 1, serial romanesc, interviu, debut
Alex practică fitness-ul de la 16 ani

Ai fost model, însă înainte de a prezenta modă ai avut mai multe kilograme în plus?

Niciodată, chiar mă gândeam la asta, că am început să practic fittnes-ul de la 16 ani şi practic am crescut având un corp lucrat. N-am ajuns niciodată să am kilograme în plus. La 18-19 ani eram şi vegetarian.

Ce ar trebui să știe fanele sau fanii despre tine?

Sunt un om transparent, spun ceea ce gândesc, dar într-o manieră diplomată. Şi sunt cine mă văd ele că sunt.

Fanele probabil vor să ştie dacă eşti liber sau ocupat. Ce le spui?

Uite, mereu mi-a plăcut comunicarea, mi-au plăcut foarte mult cuvintele, iar cuvântul personal sau expresia viaţă personală acoperă foarte bine întrebarea pe care mi-ai adresat-o.

Cum este personajul tău din “Fructul oprit”?

Personajul meu este unul interesant. Este un băiat de bani gata, care la prima vedere pare superficial, dar care are multe comori ascunse. Din punct de vedere moral, chiar are niște valori foarte bine așezate! Uite, îmi place foarte mult că are profunzime. Este un personaj cu profunzime. Este un băiat care are bunătate interioară și care respectă niște valori morale.

Alex Iova este adorat de personajele feminine din „Fructul oprit”

Personajul lui Petru Păun este curtat de mai toate personajele feminine din serial. A avut o relaţie cu Silvia, interpretată de Alina Puşcaş, iar sora ei, Sonia Baicu Popovici, îi face și ea ochi dulci. Tot el este iubit în secret de Ana Caragea, puştoaica jucată de Cristina Ciobănaşu, are o iubită care e interpretată de Mădălina Anea, plus o grămadă de admiratoare. Chiar și personajul lui Carmen Tănase îi dă târcoale. "Fructul oprit" se difuzează în fiecare zi de luni, de la ora 20.00.

 
 
Loading...