Pentru că tot joacă în piesa de teatru “Nunta perfectă”, Adela Popescu (28 de ani) ne-a vorbit, pe şleau, şi despre nunta ei cu Radu Vâlcan (38 de ani). După cinci ani de relaţie, cei doi se vor căsători la toamnă, iar evenimentul va fi cu totul atipic. Actriţa a dat din casă într-un interviu sincer şi exclusiv, pentru Click!


 • Click!: Cum visaţi voi doi nunta perfectă?

Adela Popescu: Vom avea puţini oameni, familia şi prietenii cei mai apropiaţi. Pentru asta ne dorim un loc de poveste, undeva în aer liber, poate o pădure, nu un cort. Vom avea doar 50-60 de invitaţi.

 • Ştiu că nunta va fi la toamnă. Aţi stabilit naşii, rochia şi alte detalii?

Naşii, da, i-am stabilit sunt prieteni foarte buni, dar, nu sunt persoane publice. Rochia încă o caut. Ştiu cum trebuie să arate, nu stil prinţesă, lungă. Dar nu vreau să fie o rochie care să mă incomodeze, nu vreau corset, nu vreau să fie mulată sau să aibă un decolteu cu care să fiu stresată. Vreau să fie o rochie foarte frumoasă, dar care să-mi semene, să fie din mine.

 • Dar el?

Bănuiesc că va avea un costum clasic, negru.

 • Ce v-a determinat să faceţi şi voi pasul cel mare, după 5 ani de relaţie?

Eu, cinstit, nu credeam că mai e nevoie nici de cererea în căsătorie. Mi se părea că Radu nu are de ce să o facă. Lucrurile la noi sunt clare, locuim împreună din primul an. De fapt, ăsta e testul pe care trebuie să-l dea cuplurile, să locuiască împreună şi, dacă-l trec, n-are ce să se schimbe după nuntă. Cererea a avut un farmec deosebit. A consolidat ceva ce oricum exista.

 • Ar mai urma ceva după nuntă... Copil?

Da, sigur că ar trebui să urmeze şi momentul ăsta.

 • Când?

La timpul potrivit. Acum, desigur, am început să ne gândim mai serios la asta.

 • Adică aţi renunţat la metodele de contracepţie, v-aţi făcut analizele necesare?

Nu am cum să-ţi spun exact cum pregătim această poveste. Dar să ştii că suntem oameni foarte responsabili şi facem lucrurile în aşa fel încât să fie bine.

 • Dan Bordeianu (n.r. primul ei iubit) va fi invitat la nuntă?

Nu.

 • Dar aţi mai păstrat legătura? Aţi rămas prieteni?

E mult spus că am rămas prieteni. S-a întâmplat să ne mai întâlnim în diferite contexte şi am vorbit ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat între noi. Cred că unele poveşti îşi au locul lor, înveţi ce ai de învăţat din ele, te-ajută cât de mult pot în devenirea ta şi apoi se sting.

 • Prima dragoste, putem spune, pentru tine?

Da, a fost primul bărbat.

 • Şi după el?

Una singură am mai avut.

 • Şi te crezi pregătită pentru nuntă?

Da, absolut.

 • Dar ştii că n-o să mai ai nici o altă relaţie, nu?

Da. Nu m-am dat în vânt după asta nici înainte.

 • Femeile nu se gândesc la asta, dar bărbaţii intră în panică în momentul căsătoriei, la gândul că nu vor mai avea alte femei.

Nu cred că va fi asta, pentru că Radu, până la vârsta lui, a avut destul de multe interacţiuni cu alte femei.

 • Inclusiv o căsnicie (n.r. Tereza şi Radu Vâlcan au divorţat în 2007).

Da, de câţiva anişori. Şi pentru că el a trecut prin această etapă despre care îţi spuneam, cred că este destul de pregătit.

În 2010 s-au căsătorit în telenovelă

Relaţia dintre Radu Vâlcan şi Adela Popescu a debutat acum 5 ani, pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire şi Onoare” (Acasă TV). La vremea aceea, potrivit scenariului, cei doi chiar s-au căsătorit la starea civilă, alături de un alt cuplu îndrăgit din serial. Amir (Radu Valcan) a luat-o în căsătorie pe Carmen (Adela Popescu), iar Ilinca (Mădălina Drăghici) s-a căsătorit cu Ovidiu (Mihai Petre).

Şi la teatru joacă în «Nunta perfectă»

Cel mai recent proiect din viața Adelei Popescu se numeşte „Nunta perfectă”. Piesa de teatru, care a avut premiera la Teatrul Elisabeta la 11 mai, este regizată de Eugen Gyemant și produsă de Talentivity. Spectacolul, în care Adela Popescu joacă alături de Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Cătălina Grama (alias Jojo) și Dan Rădulescu, este adaptarea textului „Five women wearing the same dress” („Cinci femei poartă aceeași rochie”) al lui Alan Ball. Piesa, recomandată persoanelor peste 16 ani, va avea reprezentaţii şi în luna iunie, pe 1 şi pe  15.

12-13-vedete-2xx.jpg

Radu Vâlcan si Adela Popescu
În 2010 s-au căsătorit în telenovelă

12-13-vedete-3bb.jpg

Adela Popescu
Şi la teatru joacă în «Nunta perfectă»

 

Loading...