Miercuri, 18 martie, Trăsniţii de la Prima TV au avut încă un motiv să petreacă. Şi asta pentru că a fost ziua de naştere a actorului Cătălin Marin alias Vandame. Care a fost cel mai inedit dar primit de actor? O „eşarfă” din... şorici...


Şi pentru că nu există aniversare fără surprize şi Cătălin de la Trăsniţii a avut parte de una de zile mari! Mare amator de produse tradiţionale româneşti, Vandame s-a trezit în mijlocul filmărilor cu ditamai platoul cu bunătăţi, adus de colegii săi. 

Vezi momentul inedit de la Trăsniţii!

 

“Cătă se aştepta şi el la ceva din partea noastră. Se gândea că îl vom speria cu ceva. Şi pentru că noi ştiam că se aşteaptă la ceva, am amânat momentul şi a crezut că a scăpat. În timpul filmărilor, însă, am făcut în aşa fel încât să-i pregătim ceea ce îşi doreşte el cel mai mult, jumări, slănină, cârnaţi, câteva legume şi nişte pătrunjel de decor”, a povestit Grig Chiroiu, de la Trăsniţii.

trasnitii_de_ziua_lui_vandame.jpg

trasnitii catalin marin cadou inedit
Trasniţii, de ziua lui Vandame, pe platourile de filmare
Foto: Prima TV

 

Trăsniţii - o mare familie

„Este adevărat că nu mă aşteptam să-mi facă o asemenea surpriză. Mă aşteptam să facă o trăsnaie ceva, să pună vreun şarpe pe undeva prin decor, pentru că ştiu că îmi este frică de şerpi, dar la asta nu mă aşteptam. Când au intrat cu lumânarea, slăninuţa şi cârnaţii m-au dat pe spate”, a mărturisit Cătălin, emoţionat, la filmările pentru Trăsniţii.

Printre bunătăţile tradiţionale, pe platoul imens şi-au făcut loc şi câteva amandine, prăjiturile preferate ale sărbătoritului.

“Mi se mai spune şi “Amandinatorul”, pentru că îmi plac foarte mult amandinele. Sunt prăjiturile mele preferate şi de fiecare dată când cineva îşi serbează ziua de naştere, aduce pentru mine un platou separat de amandine”, spune Vandame, la Trăsniţii.

Nu au lipsit nici cadourile, la fel de bio ca şi surpriza. Grig Chiroiu i-a dăruit un borcan de dulceaţă de gutui şi câteva ouă de la găinile sale hrănite cu broccoli, iar un alt coleg l-a cadorisit cu o „eşarfă” din sorici, ambalată delicat într-o oală de lut.

 
 
Loading...