Actorii din "Trăsniții" (PRIMA TV), care din 2015 figurează în "Guinness Book", la onoranta secțiune "Cel mai longeviv sitcom din lume", având la acea vreme 689 de episoade, v-au pregătit, din 20 aprilie, o nouă surpriză, demnă de un alt record mondial. Simpaticii actori Grig Chiroiu și Livia Taloi, alias Președintele Pupăză și Ema Cucu, ne-au făcut dezvăluiri despre continuarea producției tv de acasă, din izolare. Nu uitați, de luni până vineri, de la orele 19.00, echipa de top vă invită la o porție zdravănă de râs.


Grig Chiroiu (49 de ani), care în serialul "Trăsniții" (PRIMA TV) îl interpretează magistral pe simpaticul președinte Pupăză, ne-a oferit câteva detalii despre filmările desfășurate acasă, în izolare, pe perioada pandemiei de coronavirus: "Ideea continuării serialului în condițiile date a venit din dorința de a le da un exemplu tuturor că trebuie să stea în casă, cât și pentru a destinde lumea în această perioada dificilă prin care trecem cu toții. Fiecare s-a mobilizat acasă, în familie, cum a putut. În cazul meu, am ajutoare din partea întregii familii, fiecare și-a găsit rolul, pe care și l-a luat rapid în serios: Mihnea (fiul lui, n.r.) mă filmează, Adina (fiica lui, n.r.) îmi pudrează nasul și fruntea, soția îmi citește replicile personajelor, pentru reacții. Ei sunt atenți la detalii, decor și racorduri. La început am fost speriați de izolare, de Covid, de limitarea activității, practic ni s-a schimbat viața. Dar, până acum, izolarea a adus cu sine și lucruri minunate: timp petrecut împreună, care de altfel ar fi fost în porții mici, fiind amândoi foarte prinși în meseriile noastre. Apoi ne-am relaxat și am început să ne bucurăm de lucruri pe care nu reușeam să le facem împreună, să gătim, să meșterim, să plantăm pomi, să facem un foc și să privim cerul, de mult timp nu ne mai uităm în sus".

grig-chiroiu-cu_fiul.jpg

Grig Chiroiu, alături de fiul său

Actrița Livia Taloi, colega lui, este tare amuzată de filmările la domiciliu: "Viața la curte e minunată, dar presupune și multă muncă, așa că avem activitate, nu ne plictisim deloc (sapă și greblă au devenit extensii ale mâinilor noastre). Iar de când filmăm de acasă, chiar nu mai avem timp pentru scenarii sumbre legate de Covid. Nici la știri nu mai avem timp să ne uităm și e mai bine, de acolo se încarcă omul cu panică, energie negativă, depresie, etc. Cât despre filmări, tot ce pot să zic e că cei 18 ani de televiziune m-au ajutat foarte mult, am fost atentă, am învățat câte ceva și din alte meserii. Pe lângă actorie, acum suntem nevoiți să fim și operatori, luminiști, sunetiști, regizori, să ne ocupăm de make-up, de ținute, etc. Este dificil, dar e interesant, motivant, ne ține în priză și chiar dacă nu reușim să facem totul că la carte ne bucurăm că suntem activi, în plină pandemie. Nu avem reflectoare, camere, lavaliere, spațiu necesar, nu avem interacțiunea fizică cu  celalalte personaje, dar ne-am adaptat. Plus că filmările alături de Dan, soțul meu, sunt chiar distractive. În serial, el joacă rolul fostului soț, Esteban, cu care sunt obligată să stau în carantină. și de aici apar conflicte cu actualul, Hasan, gelos și disperat că ne-a prins starea de urgență  în case diferite. Ce să fac? Am mulți soți. Va trece și perioada asta, dar până atunci și chiar după aveți grijă de voi și de cei din jur! Bucurați-va de timpul petrecut cu familia, gășiți-vă activități care să vă bucure și care să vă stimuleze creativitatea, imaginația, țineți-vă ocupați cu cărți, filme, jocuri, iubire, rețete noi, adoptați un suflețel, ajutați un amărât, hrăniți o gură flamândă si nu uitați de Dumnezeu".

grig-chiroiu-livia-taloi-trasnitii.jpg

Grig Chiroiu și colega lui Livia Taloi

Sitcomul de Cartea Recordurilor

Sitcomul "Trăsniții", difuzat de Prima TV, din 2003, era, în 2015, cel mai longeviv din lume, surclasând «Familia Simpson»: “Am intrat în Guinness Book! Am reuşit! Suntem recunoscuţi internaţional, suntem fenomenali, mondiali, victorioşi, mândri şi de neoprit, suntem fericiţi până la lacrimi şi atât de entuziasmaţi, încât am vrea să vă îmbrăţişăm şi să vă pupăm pe toţi. Acest titlu înseamnă atestarea unui efort susţinut timp de doisprezece ani, înseamnă împlinirea unui vis pe care l-am tot avut în ultimii cinci ani, înseamnă că acum toţi fanii noştri se pot făli şi se pot lauda cu noi”, mărturisea atunci Grig Chiroiu, interpretul personajului Pupăză, el fiind totodată și cel care a trimis o scrisoare către reprezentanţii “Guiness Book“, pentru a intra în secţiunea “Cel mai longeviv serial de comedie”.

cu_fiica.jpg

Grig Chiroiu, machiat de fiica lui

Chiorete (Bogdan Dumitrescu), Gogoaşe (Constantin Zamfirescu), Ema (Livia Taloi), Vandame (Cătălin Marin), Teo (Raluca Guslicov), Sofia (Lavinia Stoica) şi Poponeţ (Justinian Radu) sunt amuzantele personaje ale acestui serial. Primul episod a fost difuzat pe 14 septembrie 2003. Ca o curiozitate demnă de apreciat de fanii producției, vă spunem că, de exemplu, 600 de episoade sunt filmate în 4.500 de ore de muncă pe platourile de filmare.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Ce mari s-au făcut copiii lui Pupăză din «Trăsniţii»

"Trăsniţii" de la Prima TV au intrat în Cartea Recordurilor

 
 
Loading...