Grig Chiroiu și Livia Taloi, colegi în serialul “Trăsniţii”, de la Prima TV, au strălucit luni, 28 mai, pe scena Teatrului Naţional, acolo unde au fost invitaţi să ofere un premiu în cadrul Galei UCIN.


Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România (UCIN) a avut loc luni seara, pe 28 mai, iar Grig Chiroiu (48 de ani) și Livia Taloi (38 de ani), cei doi binecunoscuți actori din “Trăsniți”, sitcom difuzat de Prima TV, au acceptat invitația de a urca pe scenă și de a acorda premiul de debut Opera Prima „Alexandru Tatos”. Cei doi au reprezentat serialul “Trăsniții”, singurul produs românesc de televiziune care a intrat în “Cartea Recordurilor – Guinness World Records”, drept cel mai longeviv sitcom din lume, ca număr de episoade.

 

grig-chiroiu-livia-taloi-tnb-gala-ucin.jpg

Grig Chiroiu şi Livia Taloi, îmbrăcaţi elegant la Gala UCIN
Grig Chiroiu şi Livia Taloi au acordat un premiu luni, 28 mai 2018, în cadrul Galei UCIN
foto: Dorin Constanda

Devenit unul dintre evenimentele marcante ale anului, Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România (UCIN) își propune să celebreze și să sprijine valorile cinematografiei prin premierea tuturor celor care în anul precedent au excelat în acest domeniu, au reprezentat România în lume și au adus o contribuție importantă în industria cinematografică. Evenimentul a avut o mulţime de invitați de renume – personalități, vedete și oameni de cultură, de cinema și de televiziune, printre care și cei doi actori din echipa “Trăsniților”. Livia Taloi era fericită căci avea şi o sărbătoare în familie, ea şi soţul ei, Daniel Lazăr, actor şi cântăreţ, celebrând 10 ani de căsnicie.

Loading...