Cu problema bonei rezolvată, Claudia Pătrăşcanu şi-a luat o grijă de pe cap. Solista, care a devenit mămică în urmă cu aproape două luni, îşi răsfaţă bebeluşul non-stop şi este atentă chiar şi la băiţa de seară a copilului, este un adevărat tratament pentru băieţel.


Şi-a găsit bona potrivită, însă astea nu înseamnă că i-a pasat toate sarcinile femeii care locuieşte în casa ei. Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) este la fel de grijulie cu băieţelul ei, gabriel Alexandru. Artista nu se poate dezlipi prea mult de lângă el, deşi are acum ajutor specializat . Solista se ocupă personal să-i facă baie bebeluşului şi se pare că această "operaţiune" este un adevărat solicitantă pentru tânăra mămică.

baietel_claudia.jpg

claudia patrascanu gabi badalau baie copil cada cu ceai bona
Artista obişnuieşte să-i facă baie copilului cu ceai
Foto: arhiva personală

Claudia îi pregăteşte cada micuţului în care în loc de apă de la robinet pune ceai de plante. Nici nu e de mirare de ce bebeluşul ei doarme neîntors din moment ce are parte de un asemenea tratament. Solista a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care a suprins momentul de dinainte de baia de seară. Fanii ei s-au mirat că aceasta foloseşte altceva decât apă la îmbăierea copilului.

Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) şi Gabi Bădălău (27 de ani) au devenit părinţi la sfârşitul anului trecut, iar, în prezent, cei doi se pregătesc pentru botezul băieţelului lor. Evenimentul, la care solista a invuitat nu mai puţin de 300 de persoane, va avea loc de Ziua Îndrăgostiţilor (14 februarie). 

 
 
Loading...