Cel mai mare teatru pentru copii a plecat deja, în data de 9 martie, în turneul naţional de primăvară, "Întâmplări din lumea poveștilor", pentru a-i încânta pe micuţii din mai toate colţurile ţării. În plus, celebra Gaşcă Zurlia a depăşit deja un record de bilete vândute, în Bacău!


Gaşcă Zurli este în turneul de primăvară. Deja a străbătut cinci oraşe în care a jucat peste tot cu sala închisă. Surpriza a fost aseară (18 martie) la Bacău unde şi-a depăşit recordul de spectatori atins la Cluj. Până acum Ardealul era pe locul 1 cu 1500 de spectatori în Casa Studenţilor. Ieri, însă, prin intermediul publicului din Bacău s-a stabilit un nou record: 2000 de suflete care s-au jucat în ritmul Zurli. 

Gașca Zurli se bucură de un succes imens printre copii și părinți

"Când s-a stins lumina şi i-am auzit strigându-ne de dincolo de cortină, ni s-au înmuiat genunchii. Ne-am îmbrăţişat emoţionaţi în timp ce în sala se derula intro -ul şi toţi aveam lacrimi în ochi. S-a deschis cortina şi pur şi simplu nu-i puteam cuprinde cu privirea ", a declarat Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.

zurli.jpg

mihaela retegan gasca zurli copii
Mihaela Retegan este fondatoarea celei mai îndrăgite trupe de spectacole pentru copii, "Gaşca Zurli"
Foto: Arhivă personală

La sfârşitul spectacolului doi dintre băieţi au ridicat-o pe Fetiţa Zurli care se clatină în îmbrăţişarea sutelor de copii entuziaşti.

În cadrul spectacolelor, copiii au multe lucruri de învăţat

Noul spectacol cu care trupa colindă întreaga ţară îi învață pe copii cât de important e să faci treabă în echipă. În plus, le arată celor mici că e de important să câștigi, dar și să știi să pierzi. Piticii află că nu toți sunt pe locul întâi și că lucrurile se fac cu bucurie. Este un spectacol despre prietenie, dar și unul în care părinții învață trucuri noi pe care le pot folosi ca să obțină mai ușor participarea copiilor lor la diverse activități. O oră cu Gașca Zurli e magică, e cea mai veselă variantă pe care copiii și părinții o pot petrece împreună!

Gașca Zurli - spectacole unice

Turneul se va încheia în vestul ţării unde deja s-au pus în vânzare la cererea publicului bilete pentru al doilea spectacol la Timişoara şi Arad. Aprilie şi mai sunt luni de pregătire pentru super show-ul de la Sala Palatului.

"Aş vrea să-l vadă cât mai mulţi copii pentru că e unic. Nu-l vom mai juca niciodată în această formă. Va fi o super producţie, cea mai mare făcută vreodată de un teatru pentru copii din România", a mai mărturisit Mirela Retegan.
Pentru Sala Palatului biletele s-au pus deja în vânzare în reţeaua Eventim şi la Sala Palatului.

 
 
Loading...