Tudorel Filimon, interpretul lui Nea Popa din ”La Bloc”, serial difuzat şi acum, în reluare, de PRO Cinema, munceşte până la epuizare, de câţiva ani, pentru a scăpa de problemele financiare. Din păcate, s-a văzut să renunţe şi la maşină, aşa că, fie ploaie, fie ninsoare, el aşteaptă cuminţel în staţia de autobuz.


La 65 de ani, Tudorel Filimon a luat-o de la zero, după ce, în urma unui împrumut, în valoare de 30.000 de euro,  s-a trezit fără vila din zona bucureşteană Andronache, dar şi fără un teren de 7.800 de mp, în valoare de 8.000 de euro, de la Moara Vlăsiei, scoase la licitaţie, în urmă cu trei ani, de societatea de executori: “Eu m-am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viaţa, nu-i aşa? Am renunţat de curând şi la ţigări, poate o să încep şi o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii”, a declarat el, recent, la Antena Stars.

Dar nici de maşina, luată în leasing, nu a avut parte, aşa că, de trei ani, de când a redevenit pieton, celebrul actor circulă cu mijloacele de transport în comun. Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, în staţia Piaţa Romană, în aşteptarea autobuzului.

Apropiaţii lui ne-au spus că Nea Popa din ”La bloc” susţine spectacole în toată ţara, fiind distribuit în mai multe piese: ”S-a mai resemnat cu situaţia,  acceptă orice rol, din păcate, în urmă cu doi ani, s-a retras din trupa «Vouă» căci nu mai avea timp să plece şi cu membrii formaţiei umoristice în turneu, prin ţară. Are o mare putere de muncă, are mai multe contracte decât în anii tinereţii. Joacă în «Avarul», dar are contracte şi cu Teatrul Dramaturgilor, şi cu Teatrul «Excelsior», cred că are vreo şapte piese în care apare”. 

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

A jucat în ”La bloc”, serial care a debutat în 2002, la PRO TV

Pe simpaticul artist l-aţi văzut, în urmă cu trei ani, şi în emisiunea ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), unde se lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro, bani care l-ar fi ajutat să scăpe de datorii. Lui Tudorel îi este dor de serialul ”La bloc”, care i-a adus celebritatea: “Îmi pare bine că publicul telespectator mai priveşte în reluare serialul”. 

 
 
Loading...