Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular la Piteşti. Incidentul a avut loc la Teatrul Davila din localitate, unde artistul se pregătea să urce pe scenă, pentru un recital, la un festival de muzică populară.


Gheorghe Turda (66 ani) a leşinat ieri după-amiază, pe scena Teatrului Davila din Piteşti, unde repeta pentru un concert în cadrul manifestării internaţionale de muzică populară “Sus pe Argeş, la izvoare”.

Interpretul de muzică populară a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la UPU-SMURD Piteşti, pentru a i se acorda primul ajutor. Reprezentanţii Spitalului Judeţean din Piteşti, unde a fost transportat artistul, susţin că Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular, însă acum este în afara oricărui pericol, fiind în stare bună. “Este un complex de factori care au dus la acest atac cerebral şi oboseala poate fi unul dintre ei”, a spus Marius ­Pascu, purtătorul de cuvânt al spitalului din Piteşti, unde se află interpretul de muzică populară Gheorghe Turda.
“A urcat pe scenă şi, când a pus mâna pe microfon, s-a oprit dintr-o dată. Stătea în picioare, dar nu mai avea control. Era ca un om beat. L-am tras repede în culise şi am chemat urgent ambulanţa. Medicul care a venit a spus că are o comoţie cerebrală tranzitorie, dar nu e aşa grav, se va recupera. Oricum, este la a treia criză. Domnul Turda urma să fie şi în juriu, nu doar să cânte”, ne-a povestit un apropiat al artistului, care a asistat la toată scena.

Gheorghe Turda şi iubita lui, Lucia Lazăr, abia s-au întors din vacanţă


Gheorghe Turda și iubita lui, Lucia Lazăr, sunt împreună de 4 ani. Artistul și-a surprins partenera cu o vacanță în Gibraltar, Costa del Sol şi Malaga. „Ne-am dorit o vacanţă exotică. Am plecat pe 4 august şi ne-am întors după douăsprezece zile. Prima oprire a fost în Costa del Sol, Torremolinos, un orăşel la mare, extraordinar de frumos, cu o colină care urcă în zig-zag pe stâncă. Apoi am mers în Gibraltar, un loc magic între două lumi, Marea Mediterană şi Oceanul Pacific”, a povestit la întoarcere, Lucia Lazăr.
 
 
Loading...