Nu ştiţi unde să chefuiţi în noaptea dintre ani? Vedetele care deţin localuri în buricul Capitalei vă îmbie cu oferte tentante. Garcea este, de departe, un om cu suflet mare, căci a reuşit să stabilească un meniu nu foarte scump, potrivit şi pentru studenţi, în cele trei restaurante deschise în Centrul Vechi. Vreţi însă un meniu de lux? Pentru asta trebuie să umblaţi, din păcate, la puşculiţă, căci poate ajunge şi la 800 de lei de persoană.


Jasmine -  meniu şi muzică orientală cu 150 de euro

12_1.jpg

Jasmine şi-a deschis vineri localul ”Nassar 2”, cu specific libanez

 

Senzuala dansatoare din buric, Jasmine (39 de ani), şi-a deschis vinerea trecută, în centrul Capitalei, un restaurant cu specific libanez, ”Nassar 2”, împreună cu iubitul său. “Investiţia este de ordinul zecilor de mii de euro. Afacerea este împreună cu iubitul meu libanez. Ne-am gândit  să organizăm în local o petrecere de Crăciun, după care o să fie şi alte party-uri cu diferite tematici. Cât priveşte Noaptea de Revelion o să fie o seară deosebită, specifică noului local. Cei care vor să vină trebuie să achite 150 de euro de persoană, sumă în care sunt incluse un program artistic şi un meniu oriental. Am încercat să facem un restaurant cu preţuri nu foarte mari, ca să atragem clienţii”, ne-a spus celebra vedetă.

Nicolai Tand -  800 de lei pentru icre şi muşchi de vită 

12_nicolai-tend.jpg

Nicolai Tand vă pregăteşte, la localul ”La Cantine de Nicolai”, plăcintă franţuzească

 

Nici Nicolai Tand (43 de ani) nu se lasă mai prejos şi vine în întâmpinarea fanilor săi cu o ofertă cam piperată: “O să avem la meniu icre, muşchi de vită cu creveţi şi multe altele. 

La desert o să fie o prăjitură franţuzească. Meniul pentru o persoană este de 800 de lei. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri şi deja s-au rezervat 35 de locuri. O să fie şi un grup de artişti care o să cânte mai multe cover-uri, dar şi un DJ”, ne-a spus unul dintre angajaţii localului ”La Cantine de Nicolai”, pe care bucătarul postului Antena Stars l-a deschis în urmă cu câţiva ani. 

Mugur Mihăescu - Băutură şi mâncare la liber, cu 70 de euro

Mugur Mihăescu (50 de ani), alias Garcea din ”Vacanţa Mare”, nu ia pielea de pe om, mergând pe principiul că va atrage cât mai mulţi clienţi, dacă lasă la preţ: ”Fiecare local are specificul său. Ca să vă distraţi la noi, plătiţi cam 70 de euro de persoană. Am trei cluburi, inclusiv  St. Patrick, în total sunt 350 de locuri, însă sunt împărţite în saloane, toate sunt în Centrul Vechi din Capitală. Cei care îmi aleg localurile se vor bucura de muzică englezească, nu de duduială, noi suntem mai liniştiţi. 

De exemplu, o să fie şi un program al unor artişti cu muzică irlandeză şi nu doar atât. Iar ca mâncare o să avem  bufet şi bar, la liber”, ne-a declarat celebrul artist care s-a dovedit a avea şi fler în afaceri. 

Soţul Deliei vă aşteaptă la «Vintage Club»

12_delia-razvan.jpg

Delia e mândră de soţul ei, Răzvan Munteanu, patron de local

 

Dacă Delia va strânge bani din cântări, de Revelion, soţul ei, Răzvan Munteanu, va fi gazdă pentru cei care au plătit să se distreze în localul lui, ”Vintage Club”, din Centrul Vechi: “Un pachet cu loc la masă costă 290 de lei. Fiecare pachet conţine câte două sticle de alcool plus alte băuturi. Iar cei care vor şi mâncare, şi băutură pachetul platinum este de 490 de lei. Mai avem şi cu 100 de lei de persoană, însă aceştia vor sta în picioare şi vor primi de la noi un cocktail. O să avem şi un DJ care o să se ocupe cu muzica”, ne-a spus un angajat al barului.  

 
 
Loading...