Cei care nu au putut să plece într-o mini vacanţă în perioada de Paşte au alternative: o plimbare prin parc, o ieşire la picnic sau un maraton TV, căci oferta e pe alese, pentru toţi. Filme pentru cei mari şi cei mici, programe de divertisment, muzică uşoară şi populară, dar şi emisiuni culinare.


La Antena 1 trecem de la muzică şi umor la bucătărie. Sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 20.00, ne reîntâlnim cu “The Four-Cei patru”, show-ul jurizat de Cheloo, Carla’s Dreams, Antonia şi Feli, duminică vom râde la  „iUmor”, de la ora 20.00, iar luni, 9 aprilie, ne aşteaptă cei mai iubiţi chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuţite”, emisiune care revine cu cel de-al cincilea sezon, de la ora 20.00. Tot aici o vom revedea şi pe frumoasa Gina Pistol, în calitate de prezentatoare.

Rivalii de la PRO TV vor transmite sâmbătă seara slujba de Înviere în direct de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, iar prima zi de Paşte începe cu divertisment pentru toată familia. Duminică, de la 10.15, ne distrăm cu animaţia “Epoca de gheaţă: Misiune de Paşte”, de la 10.45, cu “Pinguinii din Madagascar”, iar de la 13.30 Andra ne „face pielea de găină” cu concertul “Aievea”, pe care l-a susţinut la Sala Palatului pe 23, 24 şi 25 februarie 2018.

12_poza-de-int.jpg

Concertul Andrei va fi difuzat de PRO TV duminică, de la 13.30; Cătălin Măruţă ne aşteaptă luni, la PRO TV, cu invitaţi speciali

 

Soţul solistei, Cătălin Măruţă, nu va lipsi nici el de pe micul ecran. Luni, emisiunea “La Măruţă” vine de la ora 16.00 cu petrecere şi multă distracţie: Anamaria Prodan Reghecampf vine în platou alături de fiul său, alintat Bebeto, Andreea Marin îşi prezintă casa de vacanţă, iar Tudor de la Fly Project îşi aduce familia în faţa camerelor.

Din programul de Paşte nu putea lipsi îndrăgitul Horia Vîrlan, pe care îl vedem duminică, de la 19.30, la Prima TV, într-o ediţie specială a emisiunii “Mama mea găteşte mai bine”. Chifteluţe cu spanac şi gorgonzola, tocăniţă de miel, salată boeuf şi nelipsitele ouă roşii, acestea sunt doar câteva dintre reţetele din emisiune, care vă vor lăsa gura apă.

La TVR 1 Mircea Dinescu aduce mâncarea, Iuliana Tudor-muzica

12_3-col-monica-anghel.jpg

Mircea Dinescu şi Monica Anghel

 

Iuliana Tudor nu putea lipsi din grila de programe de Paşte, aşa că ne oferă muzică populară duminică, de la 14.30, la TVR1.

12_2-col-iuliana-tudor.jpg

Sofia Vicoveanca şi Iuliana Tudor

 

De 18 ani ne invită la “Masa de Paşte”, iar acum ne aşteaptă cu Sofia Vicoveanca, alături de fiul ei, Niculina Stoican şi familia, Angela Buciu cu nepotul etc. De la ora 17.20 ne aşezăm la masă cu Mircea Dinescu şi cu Monica Anghel, la “Politică şi delicateţuri”. 

La TVR 2, momente de aur cu Dem Rădulescu şi Marina Voica

12_3-col-duelul-pianelor.jpg

Ovi, Adrian Enache şi Paula Seling sunt gazde la “Duelul pianelor”

 

Duminică, la TVR 2, ediția specială „Gala Umorului” ia startul de la ora 12.10. Din arhiva de aur a TVR, gazdele emisiunii, Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, au pregătit momente umoristice cu Dem Radulescu, Amza Pellea, Stela Popescu, Ștefan Bănică, Alexandru Arșinel, Horațiu Mălăele, Florin Piersic și Angela Similea. Diana Cavallioti și Dragoș Huluba vor aştepta telespectatorii TVR 2 şi luni, 9 aprilie, în a doua zi de Paşte, de la ora 15.10.

 

Tot duminică, de la ora 15.00, Marina Voica, Benone Sinulescu, Ionuţ Ungureanu, Traian Ilea şi Valeria Codorean, Cristina Isac, Theodor Andrei și Adrian Sârbu sunt invitații emisiunii „Duelul pianelor”, în ediția specială de Paște. Gazdele, Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi îi vor provoca la jocuri muzicale și le-au pregătit marilor artiști multe surprize.

 
 
Loading...