Interpretul de muzică populară Aurel Tămaș (57 de ani) s-a mutat recent cu amanta tinerică, Eliza Iancău (25 de ani), după o relație secretă de de mai mulți ani. În plus, el i-a deschis și o gogoșerie, în Cluj. Apropiații familiei Tămaș se întreabă cum de l-a lăsat inima să o părăsească pe Marieta, soția lui, care și la 50 de ani este frumoasă-foc, cu un trup de adolescentă.


Blondă, ochii albaștri, sâni apetisanți și o talie de viespe, lucrată din greu  la sala de sport. Nu, nu este vorba despre amanta lui Aurel Tămaș, ci despre soția artistului. Marieta are în jur de 50 de ani, însă îi face concurență la greu amantei soțului ei, care are doar 26 de ani. Mereu elegantă și distinsă, avocata Marieta Tămaș a urcat chiar și pe podiumul de modă pentru că dimensiunile de fotomodel au recomandat-o pentru jobul de manechin. Ea a făcut furori la Gala „Atipic Beauty”, care s-a desfășurat la Cluj, și unde a defilat într-o rochie lungă colorată în care arăta precum o păpușă Barbie. Deși are acasă un fiu major, pe Antonio (18 ani), soția lui Aurel Tamaș pare o adolescentă și nu e de mirare că este curtată de bărbați, după cum se zvonește prin Ardeal.

  • marieta tamas
  • În 2015, pe podium la gala "Atipic Beauty"
    foto: arhivă personală
  • marieta tamas
  • marieta tamas
1/4

În ciuda acestor atuuri ale Marietei, Aurel Tămaș tot s-a cuibărit în brațele Elizei Iancău, „Miss România Supranațional 2015”, căreia i-a deschis o gogoșerie în centrul Clujului. Pusă în fața acestei situații delicate, Marieta tot și-a vorbit de bine bărbatul deși, alta, în locul ei, l-ar fi taxat la greu. Contactată de Click!, Marieta Tamaș ne-a declarat: „Fiecare îşi trăieşte viaţa așa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care este soţul meu este şi ea o domnişoară ca toate celelalte şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”.

12_aurel-tamas-familie.jpg

Artistul a rămas în relaţii bune atât cu soţia, cât şi cu fiul

În cei 27 de ani de căsnicie, Marieta și Aurel au strâns o avere considerabilă: mașini, terenuri, case și alte afaceri, care îi cam împiedică să divorțeze. Partajul ar fi o adevărată corvoadă pentru familia Tămaș și, cu siguranță, s-ar lăsa și cu scandal. În plus, cei doi vor să-și protejeze unicul fiu de astfel de situații delicate.

Aurel Tămaș a debutat la „Cerbul de Aur”

Aurel Tămaș s-a născut în Borșa, județul Cluj, într-o familie tradițională ardelenească și are doi frați. I-a plăcut muzica de mic și a debutat local la o vârstă fragedă, cântând la acordeon. A cochetat cu muzica și în liceu, în timpul stagiului militar și în anii în care a lucrat în turnătoria fostei fabrici „Metalul Roșu”. A activat ca instrumentist în mai multe ansambluri folclorice. În 1992, l-a acompaniat pe regretatul taragotist Dumitru Fărcaș, într-un turneu în SUA. A debutat oficial în show-biz în 1996, la Festivalul Internațional „Cerbul de Aur” de la Brașov.

 

Citeşte şi:

VIDEO Aurel Tămaş s-a mutat cu amanta «Miss» şi i-a deschis gogoşerie

Exclusiv! Soţia lui Aurel Tămaş îşi vrea soţul înapoi de la amantă: «Îl iubesc»

 
 
Loading...