Adriana Bahmuţeanu nu mai înţelege nimic! După ce fostul ei soţ a dat-o în judecată pentru a-i lua de tot copiii, afaceristul nu a venit să-i ia, conform programului de vizită stabilit instanţă.


Silviu Prigoană (52 de ani) şi-a scos din sărite fosta soţie, pe Adriana Bahmuţeanu (42 de ani), marţi seara. Omul de afaceri trebuia să-şi ia cei doi fii, Maximus (9 ani) şi Eduard (6 ani), două zile pe săptămână, de la domiciliul mamei lor.

5-act-2-img_9867-2col-lat.jpg

Vedeta de la Antena Stars a stat în fața blocului mai mult de 15 minute, așteptându-și fostul soț să-și ia copiii în programul de vizită

“Stabileşte ca reclamantul-tată să aibă legături personale cu minorii Mihai Maximus şi Eduard Gabriel în fiecare săptămână, marţi şi joi, prin luarea de la domiciliul mamei sau de la unitatatea de învăţământ, începând cu ora 18.00, urmând a fi aduşi a doua zi, miercuri şi vineri, la unitatea de învăţământ la ora 8.00, cu temele făcute”, asta au stabilit magistraţii în cazul celor doi părinţi.

5-act-6-20-30-prigoana.jpg

Poate să ia băieţii două zile pe săptămână

Însă, marţi seara, Prigoană nu şi-a mai făcut apariţia la locuinţa mamei. Adriana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! stând în faţa blocului din zona Kogălniceanu. Prezentatoarea tv şi băieţii l-au aşteptat un sfert de oră, apoi au intrat în casă.

“Adriana spune că dl Prigoană nu a venit să ia copiii, conform hotărârii judecătoreşti. În general, dânsul îl trimitea pe fiul său, Silvius, dar aseară a aşteptat degeaba. Clienta mea spune că i-a dat mesaje lui Silvius, pentru că ea avea programare la medic. Acesta i-a spus că nu poate şi să-i ducă ea. Săptămâna trecută s-a petrecut un episod urât, pe stradă, pentru că minorii nu voiau să plece la tată şi spuneau: “Mami, nu plecăm, nu ne lăsa”. Aseară, doamna Adriana i-a păcălit să iasă în stradă, spunându-le că fac simulare de incendiu. Au aşteptat degeaba însă, pentru că tatăl nu a venit”, au declarat avocaţii.

Mai mult, surse din anturajul Adrianei îl blamează pe Prigoană după ce acesta a cerut  schimbarea domiciliului minorilor, motivând că fiii lui trăiesc în condiţii precare. “Dl Prigoană are 10 case în Bucureşti. De ce nu le dă copiilor o casă, pe numele lor, dacă asta în care stau ei e cu bulină roşie?!”, au spus surse din anturajul brunetei.

Loading...