În mai puţin de două săptămâni, Cristi Borcea (44 de ani) va părăsi închisoarea şi se va întoarce acasă, unde va petrece Crăciunul. În timp ce actuala lui soţie se pregăteşte intens pentru acest eveniment, fosta se recuperează după o operaţie grea.


De mai bine de şapte luni, Cristi Borcea e închis la Penitenciarul Poarta Albă, din Constanţa, unde mai are de stat cinci ani şi cinci luni, pentru a-şi ispăşi pedeapsa primită în “Dosarul Transferurilor”.

cristi-borcea.jpg

Cristi Borcea
Boss-ul dinamovist va ieşi din puşcărie pe perioada Sărbătorilor

De Sărbători, însă, el e aşteptat acasă de familie. Aşa că pregătirile sunt în toi. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe actuala lui soţie, Alina (29 de ani), la cumpărături. Alături de fiul său, George Alexandru (2 ani), şi de bona acestuia, Alina a umplut un cărucior de cumpărături cu beculeţe pentru decorat casa, hârtie de împachetat cadouri şi jucării. Fără pic de machiaj şi cu părul răvăşit, Alina a vorbit încontinu la telefon, după ce a ieşit din magazin, lăsând-o pe bonă să aşeze cumpărăturile în portbagajul maşinii. La fel de nerăbdătoare să-l vadă pe Borcea este şi cealaltă familie a sa, respectiv fosta soţie, Mihaela (43 de ani), şi cei trei copii ai lor.

mihaela-borcea.jpg

Mihaela Borcea
Mihaela Borcea s-a operat acum o săptămână

Numai că, deocamdată, Mihaela trece printr-o perioadă cam dificilă. „Am făcut, de curând, o intervenţie chirurgicală grea”, ne-a declarat ea. Potrivit unor surse din anturajul acesteia, Mihaela s-a operat de hernie de disc, iar recuperarea este destul de complicată.

 
 
Loading...