La început au fost colegi, apoi au devenit prieteni, iar mai nou au ajuns să se înrudească între ei. De peste 7 ani, de când filmează pentru serialul „Las Fierbinţi”, ajuns la cel de-al 13 lea sezon, actorii din rolurile principale se năşesc pe bandă rulantă. Mai mult, colaborează şi în afara serialului şi au o mulţime de planuri tot împreună.


Pe platourile de filmare ale serialului „Las Fierbinţi”, de la Pro TV, ajuns la sezonul 13, nu numai că s-au legat prietenii pe viaţă, dar s-au creat şi strânse legături de rudenie. Cel mai bun exemplu ar fi Mihai Bobonete (37 de ani), care după ce l-a năşit anul trecut pe Mihai Raiţ Dragomir (37 de ani) şi pe soţia sa, a fost el năşit, la rândul său, de Octavian Strunilă (36 de ani) şi de soţia acestuia, Oana.

6-7-vedete-3-col-dorel.jpg

Mihai Raiț Dragomir și Ana-Maria, mireasa lui superbă, au fost nășiți de Mihai și Cătălina Bobonete

 

Mai mult, se pregăteşte să năşească, de data aceasta pe umoristul Cosmin Natanticu şi pe partenera sa, care se vor căsători în această vară. „Am cinci fini şi lucrez cu doi dintre ei, dar în serial apare doar Mihai Raiţ Dragomir. Octavian Strunilă îmi este el mie naş”, ne-a povestit Mihai Bobonete, care îl interpretează pe Bobiţă, cârciumarul satului, în serialul “Las Fierbinţi”.

6-7-vedete-3-col-oprisor-si-mimi.jpg

Mirela Oprișor (Aspirina) și soțul ei, Mimi Brănescu, scenaristul serialului, i-au nășit pe gemenii lui Ionuţ Ciocia (Brânzoi)

 

Despre naşul său, Mihai Raiţ Dragomir, interpretul lui Dorel, are numai cuvinte de laudă. “Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună, acum începem filmările pentru sezonul cu numărul 14 şi începem şi turneul naţional de stand-up comedy prin ţară. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole. Locuiesc la trei minute de Bobo, Adrian Văncică (Celentano) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) stau şi ei în aceeaşi zonă, în Băneasa”, ne-a povestit Mihai Raiţ.

Şi dacă tot vorbim despre rude, trebuie să amintim de Aspirina, interpretată de actriţa Mirela Oprişor (44 de ani), recent întoarsă în echipa serialului alături de soţul ei, scenaristul Mimi Brănescu (43 de ani), după o pauză de un an. Cei doi sunt naşii copiilor lui Ionuţ Ciocia (46 de ani), interpretul lui Brânzoi din “Las Fierbinţi”.

 

“Avem gemeni, iar Mirela Oprişor şi Mimi Brănescu, soţul ei, sunt naşii lor. Când nu suntem la filmări mai avem timp să ne vedem la casa lor din Lehliu, mai vin şi ei pe la noi. Aproape toţi cei din serial avem copii, eu am băiat şi fată”, ne-a spus Ionuţ Ciocia, care se pregăteşte şi de nuntă. Şi cine credeţi că îl va năşi? Tot o vedetă din PRO TV, Cove, prezentatorul emisiunilor “Mă însoară mama” şi “Vorbeşte lumea”. Prietene foarte bune sunt şi Anca Dumitra (30 de ani), interpreta Gianinei, şi Ecaterina Ladin (32 de ani), cea care o joacă pe Dalida, secretara primarului Vasile (Gheorghe Ifrim). “Eu şi Anca suntem foarte bune prietene, ne-am împrietenit aici, la filmările pentru serial. Suntem ca o mare familie”, ne-a spus Ecaterina. Cum povestea continuă şi filmările sezonului 14 din “Las Fierbinţi” se apropie, nu este exclus să auzim şi despre alte alianţe în viitorul apropiat.

Mihai Bobonete, năşit de Octavian Strunilă

 

O frumoasă prietenie e şi între Mihai Bobonete şi Octavian Strunilă. Pe 20 mai 2017, în staţiunea 2 Mai, Strunilă şi iubita lui, Oana, s-au căsătorit religios după 9 ani de relaţie. Odată cununaţi, ei au putut să-i ducă la altar pe prietenii lor, Mihai şi Cătălina Bobonete, care au făcut nuntă în iunie 2017. Cei doi sunt împreună din 2003 şi au doi copii, un băiat de aproape 8 ani, Octavian, şi o fetiţă, de 3 ani şi jumătate ani, Maria Elena. 

Loading...