Adrian Cristea are mare grijă de aspectul lui fizic. Deşi în prezent este şomer, iar în fotbal nu a excelat, la capitolul cuceriri este în vârful topului. Fotbalistul scoate bani frumoşi din buzunar ca să le impresioneze pe tinerele domnişoare, aşa că investeşte periodic ca să arate cât mai bine.


"Prinţul" a trecut recent pe la cabinetul medicului stomatolog. Nu şi-a tratat vreo problemă de sănătate, ci a apelat la o soluţie rapidă de a-şi albi dantura. Fotbalistul s-a aşezat pe scaunul dentistului şi a zâmbit cu gura până la urechi, semn că procedura nu este deloc dureroasă. Surse din anturajul fostului stelist au declarat pentru Click! că Adrian Cristea (30 de ani) merge periodic la o clinică particulară din zona Vitan, unde are o relaţie de prietenie cu stomatologul care se ocupă ca zâmbetului lui să fie impecabil. Scoate din buzunar în jur de 700 de lei pentru o şedinţă, însă tratamentul merită fiecare bănuţ.

adrian_cristea_si_rares_bercea.jpg

Adrian Cristea şi stomatologul lui, Rareş Bercea
Foto: Facebook

Şi asta pentru că se pare că stomatologul lui Adi Cristea nu dă deloc greş! În ultima lună, fotbalistul a reuşit să convingă mai multe domnişoare să-l însoţească acasă. Cele mai noi cuceriri ale lui sunt fotomodelul Denisa Botcari şi Carla Olos, cele două tinere fiind acum de domeniul trecutului. Dacă prima a trecut de la fotbalist la designerul Cătălin Botezatu şi apoi la Irinel Columbeanu, cea de-a doua s-a convins pe pielea ei că nu-l poate avea pe Cristea doar pentru ea. După relaţia cu Mariana Roşca, focoasa blondă făcea mărturisiri uluitoare despre fostul iubit al Biancăi Drăguşanu. Ea spunea că fotbalistul este un bărbat pus la patru ace, că are tot timpul la el o sticlă de parfum pe care o ţine în maşină şi merge periodic la cosmetică şi la manichiură.  

cristea_haine.jpg

Adrian Cristea lucrează cu materiale preţioase
Foto: arhiva personală

Adrian Cristea a recunoscut şi el că este un bărbat căruia îi place să aibă grijă de imaginea lui. Se îmbracă elegant, iar recent a lansat un brand de haine, piesele vestimentare fiind făcute pe măsura clientului cu materiale din Anglia, Franţa şi Italia.     

 

 

 

 
 
Loading...