Marina Scupra s-a stins din viață duminică, 30 iulie, pe patul de spital. Cântăreața în vârstă de 49 de ani a fost diagnosticată cu cancer în luna aprilie și a dus o luptă grea cu nemiloasa boală. Soțul îndrăgitei artiste a dezvăluit care a fost ultima dorință a cântăreței, înainte ca aceasta să moară.


Moartea Marinei Scupra a șocat întreaga țară, fanii și marii artiști arătându-și regretul pe rețelele sociale. Soțul cântăreței a dezvăluit cea mai mare dorință a acesteia, de pe patul de moarte. Se pare că artista nu a vrut ca fanii și prietenii să o vadă sau să știe prin ce chinuri trecea în ultimele zile ale vieții sale.

scupra.png

Marina Scupra nu a vrut ca prietenii și fanii ei să o vadă măcinată de boala necruțătoare
foto: Facebook

 

Conform WowBiz, Marina i-a cerut soțului să nu vorbească cu nimeni despre stare ei de sănătate și să nu lase pe nimeni să o vadă pe patul de moartea. Aceasta l-a rugat ca doar el să fie cel care stă și o vegheză în timp ce viața ei se scurgea pe zi ce trecea.

La aflarea veștii ca suferă de o maladie necruțătoare, Marina Scupra a fost de-a dreptul devastată, însă, și atunci, tot soțul ei a fost cel care a sprijinit-o și încurajat-o. Fostul voleibalist Cludiu Pițigoi, soțul cântăreței, a făcut tot posibilul ca dorința artistei să fie respectată cu sfințenie.

Marina Scupra a murit pe patul de spital. Fermecătoarea solistă care, în perioada comunistă, apărea în emisiunile de varietăţi de la TVR alături de Marina Voica şi Marina Florea fusese diagnosticată cu cancer în luna aprilie și s-a stins din viață duminică, 30 iulie, la vârsta de 49 de ani.

 
 
Loading...