Surpriză la Chefi la Cuțite. Antena 1 a difuzat o filmare în care Răzvan Ciobanu le-a gătit chefilor o plăcintă cu iaurt. Acest moment a fost adus în memoria designerului care a decedat în urma unui accident de mașină, anul acesta, pe data de 29 aprilie. Designerul avea 43 de ani și a lăsat în urmă durere în sufletele celor care l-au cunoscut.


Filmarea a fost realizată pe 23 aprilie, cu șase zile înainte ca acesta să sfârșească într-un accident rutier, iar designerul venise la emisiune să gătească o plăcintă, unde a povestit cum a ajuns să aleagă acest fel de mâncare.

El a sunat-o pe mama lui care i-a oferit indicații penru a găti. Filmarea a început cu un cadru în care Gina Pistol și cu Răzvan Ciobanu au discutat despre prietenia dintre ei, mâncare, dar și despre relația pe care o are creatorul de modă cu mama sa.

Plăcinta cu iaurt pe care a gătit-o a fost o prăjitură care i-a cam dat bătăi de cap, deoarece el s-a plâns despre faptul că nu este priceput în bucătărie. El a recunoscut că a început să gătească pe la vârsta de 25 de ani, chiar dacă el deja crea haine cu mult timp înainte, în jurul vârstei de 16 ani. Rețeta este una originală, de la mama lui, care l-a asistat telefonic pe tot parcursul preparării rețetei. 

În final, plăcinta a arătat foarte bine, iar cuvintele lui sigur au înduioșat-o pe cea care i-a dat viață: «Mamă, sper că ești mândră de mine», a declarat el.

razvanciobanu-chefilacutite-4.jpg

Răzvan Ciobanu a gătit plăcintă cu iaurt

„Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, spunea acesta.

Atunci când a intrat în platou, acolo unde chefii îl așteptau, au exclamat în cor: «Nu pot să cred». Jurații l-au întrebat de unde știe rețeta, iar Răzvan Ciobanu a recunoscut că este de la mama sa. 

Fostul designer și jurații au dezbătut subiecte vestimentare, dar și gastronomice. Răzvan Ciobanu ar fi mers în echipa lui Cătălin Scărlătescu, dacă și-ar fi dorit să continue competiția. El a primit trei cuțite, de la toți jurații, semn că aceștia au apreciat plăcinta lui cu iaurt, iar fostului designer nu i-a venit să creadă. Florin Dumitrescu i-a oferit chiar cuțitul de aur, cel care ar fi putut să-l trimită îtr-o echipă.

„Ați înnebunit. Eu nu știu să gătesc”, exclamase Răzvan Ciobanu. „A fost foarte gustos, tu ai gustat?”, l-a întrebat Florin DUmitrescu. Gina Piastol s-a oferit să-l ia în echipa ei, desigur, sub formă de glumă. 

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor la cinci luni de la tragedie

Mama lui Răzvan Ciobanu nu își va uita niciodată fiul, iar de curând, ea a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, prin care a dezvăluit cât de tare ăi duce dorul. 

Au trecut cinci luni de atunci, iar părinții celebrului designer nu-și pot reveni încă din suferință. Mama lui Răzvan a lăsat un mesaj trist pe Facebook-ul ei. ”Oamenii nu mor. Ei se mută în stele şi în inimile celor care îi iubesc. Când ne este dor, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, acasă. La noi. Se aşează pe prispa gândurilor, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, îi putem chiar simți”, a scris femeia cu multă tristețe. 

Creatorul de modă a fost înmormântat pe 2 mai 2019, la Cimitirul ”Progresul” din București.

Răzvan Ciobanu a murit în dimineața zilei de luni, 29 aprilie, într-un accident de circulație în județul Constanța, la intrarea în Năvodari dinspre Săcele. Designerul participase la un festival desfășurat la Mamaia și se întorcea în București. Mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit câțiva copaci de pe marginea drumului, cu o viteză de 126 km/h. Imaginile surprinse la scurt timp după accident arată autoturismul de teren foarte avariat. Răzvan nu purta centura de siguranță în momentul accidentului, iar această neglijență i-a fost fatală. Primele teste făcute la necropsie au relevat că designerul consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

 
 
Loading...