Soții Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au avut un destin tragic. Ea a murit pe 14 martie 2017, la 64 ani, în urma unor probleme hepatice, iar el s-a stins din viață pe 30 noiembrie 2019, într-un accident de mașină, la 59 de ani.


Sâmbăta trecută, câțiva prieteni s-au strâns la Cimitirul Străulești, pentru parastasul de nouă luni, al bărbatului. Viviana, ultima lui iubită, nu a ajuns la slujbă,  aflându-se în Germania, unde se ocupă de turiștii care apelează la firma de turism la  care lucrează, dar a plătit o femeie ca să împartă pachete în numele ei, la cimitir.

Prietenii au fost la mormânt

16_3.jpg

Doina Belu, ”nașa” lui Cornel, s-a ocupat de slujbă și de pomană

 

Iar Doamna Doina Belu, cea care îl găzduise pe Cornel, după moartea cântăreței, a respectat toate tradițiile creștinești de când au murit Ileana și Cornel. Sâmbătă, ea a făcut colivă și i-a făcut parastas lui Cornel, la biserică, unde a chemat și câțiva prieteni de-ai acestuia, printre ei numărându-se artistul Gore Belinski și impresarul Silviu Lepădat. Doina i-a invitat pe toți la ea acasă unde i-a servit cu aperitive, cu friptură și cu salata de boeuf, mâncarea preferată a regretatului Cornel Galeș. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: