Showbiz-ul românesc a fost zguduit de vestea că actorul Costin Mărculescu a murit! El a fost găsit fără suflare în cadă, miercuri noapte (10 iunie), iar primele cercetări la fața locului indică un posibil infarct. În ultima postare făcută de acesta pe rețelele de socializare, părea plin de speranță și abia aștepta să treacă pandemia și să iasă cu prietenii la terase.


"ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase ??????? LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”, a scris Costin Mărculescu pe 27 mai, pe Facebook, aceasta fiind ultima postare făcută de regretatul actor. Se pare că acesta nu a mai fost văzut de prieteni și de vecini de zile bune și există teoria că acesta ar fi fost decedat de ceva vreme. Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie

costin-marculescu.jpg

Costin Mărculescu, alături de un prieten
Aceasta este și ultima fotografie publicată de Costin Mărculescu pe rețelele de socializare
Foto: Arhiva personală

Costin Mărculescu, găsit mort în cadă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în casă în noaptea de miercuri spre joi. Poliția a intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au mai văzut pe actor de mai multe zile.

La casa lui Costin Mărculescu au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp. „Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a precizat Poliția București, potrivit Digi24.
 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: