Florin Busuoic s-a întors acasă și se află în perioada de recuperare după ce simpaticul prezentator al rubricii Meteo de la ProTv a fost operat în data de 7 noiembrie din cauza unui infarct. Veștile despre starea sa de sănătate care vin dinspre apropiați sunt, însă, foarte pozitive.


„Vreau să vă spun doar atât: Busu e bine!”, a scris pe contul său de Facebook actorul Adrian Tălășman, unul dintre colegii de scenă ai lui Florin Busuioc, din spectacolul jucat la Craiova înainte ca prezentatorul de la Protv să sufere un infarct.

 

Florin Busuioc a fost externat, dar are interzis la fumat

13_652x450_189916-florin-busuioc.jpg


Florin a văzut moartea cu ochii

Acesta va trebui să respecte cu stricteţe sfaturile doctorilor, care i-au prescris un  medicament împotriva coagulării sângelui. Busu trebuie să renunțe la consumul de alcool, dar și la țigări, cu atât mai mult cu cât era un fumător înrăit.  Florin a văzut moartea cu ochii, luna trecută, fiind operat în regim de urgență la spitalul din Craiova, unde medicii i-au montat un stent. Colegii lui îl așteaptă cu nerăbdare să revină la rubrica ”Meteo”, din cadrul matinalului PRO TV, pe care o prezintă de ani buni. În 2010, el a fost desemnat ”Cel mai bun prezentator al anului în Europa”.

De ce au considerat medicii că Florin Busuioc ar mai avea nevoie de un al doilea stent la inimă

florin-busuioc.png

florin busuioc a suferit un stop cardio respirator pe scena la craoova
Florin Busuioc a trecut printr-un infarct acut în urmă cu două săptămâni
Foto: arhivă personală

Florin Busuioc (56 de ani) nu a fost externat şi nici nu a intrat în sala de operaţie aşa cum s-a vehiculat. În urmă cu două săptămâni, actorul a suferit un infarct acut, urmat de alte trei stopuri cardiace şi a fost la un pas să piardă lupta cu viaţa. Se afla pe scenă la Craiova, în spectacolul Central Park, când i s-a făcut rău. A ieşit din sală să ia o gură de aer şi s-a prăbuşit la pământ. Norocul lui a fost că recuziterul şi colegii i-au sărit în ajutor. Au sunat la SMURD şi i-am făcut masaj cardiac, apoi aproape de miezul nopţii a fost operat de medicul rezident Paul Traşcă, dr. Eugen Ţiereanu şi dr. Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile.

Cardiologii de la Craiova au sesizat şi alte probleme la inima lui Florin Busuioc 

Dr. Paul Traşcă, medicul care l-a salvat pe Busu, a explicat în exclusivitate pentru Click! de ce colegii de la Instituitul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent. "Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului", a explicat medicul Paul Traşcă pentru Click!

Urmăriţi aici filmul în care Florin Busuioc face infarct

Surse medicale de la Institutul cardiovasculare C.C. Iliescu ne-au confirmat că Florin Busuioc face progrese uimitoare, este conşient şi vorbeşte, ba chiar a făcut primii paşi prin salon. "Pacientul evoluează bine şi nu era de operat în acest moment. Echipa de medici a preferat că nu-i dea drumul acasă şi să-l mai ţină sub observaţie, având în vedere perioada delicată prin care a trecut", au spus acelaşi surse Click!   

Florin Busuioc, transferat la București cu elicopterul a doua zi după operaţie

Florin Busuioc a fost transferat imediat după infarct la Spitalul de Urgență Craiova, unde a început o luptă contra-cronometru pentru salvarea lui. Cum actorul a mai făcut trei atacuri de cord la spital, iar șeful Secției de Cardiologie Intervențională, renovată la cele mai noi standarde, dar lipsită de personal, nu răspundea la telefon, managerul spitalului a dat undă verde unei echipe formate din trei medici tineri pentru a-l opera pe Busu. Actorului i-a fost montat un stent, procedură care i-a salvat viața.

 

 

Citeşte şi:

Ce frumoasă este Liliana, soţia lui Florin Busuioc. Detalii despre viaţa de familie a lui Busu

Florin Busuioc urăște să i se spună «Domnul Busu»

 

  

 

 

 

 

Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc și Liliana: "Era ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală"

Citeste tot despre: 

Dacă fiecare apariție a sa la televizor este una memorabilă și plină de culoare, Busu a ales să fie discret pe plan personal. Se declară împlinit cu viața pe care o are alături de soția lui Liliana și cele două fete:  Natalie. de 15 ani şi Catinca, de 8 ani. 

Viața de familie a lui Florin Busuioc

Busu s-a recăsătorit pentru a doua oară cu Liliana, fosta lui studentă, în urmă cu mulți ani. 

"N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura", spunea Florin Busuioc pentru adevărul.ro. 

Vezi pe clickpentrufemei.ro cum arata soția lui Busu!

A fost in visele a milioane de românce, dar acum e de nerecunoscut! Cum arată Bobby din „Dallas”

Prințul Charles, dezvăluiri cutremurătoare despre căsătoria cu Lady Diana: "Voiam cu disperare să anulez nunta"

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: