Vacanţa s-a încheiat, aşa că Trăsniţii s-au apucat de treabă, pentru că din 23 februarie, cel mai longeviv sitcom revine la Prima TV cu cel de-al 24-lea sezon, de luni până joi, de la ora 22:30.


Fanii comediei de calitate vor avea noi motive să stea săptămânal în faţa televizoarelor. Mărlanu, Esteban, Ema, Pupăză, Mateescu, Chiorete şi Poponeţau început filmările celui de-al 24-lea sezon al celui mai longeviv sitcom. Cu bateriile încărcate, actorii au trecut mai întâi pe la machiaj şi garderobă, apoi s-au prezentat la cadru. Au repetat textul, au urmat întocmai sfaturile regizorale, au făcut o repetiţie generală cu camerele şi... Acţiune! Cu greu îţi poţi stăpâni râsul. Chiar şi actorilor le este greu uneori să se abţină.

Atmosfera este relaxată, încât nici nu mai ştim care sunt poantele pe care le facem între noi şi care sunt cele din scenariu. Textul se respectă din puncte de vedere al situaţiilor şi al dialogului, dar fiecare vine cu aportul personal. Nici nu putem să ne abţinem. Chiar dacă se fac gume între noi şi nu au legătură iniţial cu textul, le adaptăm în aşa fel încât să le băgăm în scenariu, pentru că sunt foarte bune. Râde toată lumea, inclusiv echipa de producţie. Chiar şi poatele operatorilor sunt preluate. Este o efervescenţă totală”, povesteşte Grig Chiroiu, care promite un sezon mai nebun, cu „episoade spectaculoase”.

 
 
Loading...