Tragedia de la Colectiv i-a împărţit pe cei aflaţi acolo în victime şi eroi. Printre eroii care au sărit în ajutorul victimelor s-a aflat şi un concurent de la „Vocea României”.


Noaptea de 30 octombrie va fi una de neuitat pentru români. Concertul trupei de muzică rock Goodbye to Gravity avea să se transforme într-o tragedie în care au pierit, până în acest moment, 60 de persoane. Printre vedetele care au dat o mână de ajutor s-au numărat Adrian Despot de la Viţa de Vie dar şi Willmark, care se afla în apropiere, la un alt club.

 

În zona clubului Colectiv s-a aflat şi Elvis Silitra, cunoscut de la Vocea României. Tânărul are 22 de ani, este din Bucureşti şi face parte din echipa lui Marius Moga. La „Vocea României” a interpretat melodia „Time is running out” și i-a impresionat pe antrenori.

Jurații nu și-au putut da seama la început dacă este vorba despre vocea unei femei sau a unui bărbat. Elvis se afla în seara tragediei foarte aproape şi a mers să dea o mână de ajutor.

“Tragedia l-a marcat foarte mult, mai ales că acolo era un concert rock şi se aflau mulţi cântăreţi. A fost acolo doar să ajute. Era într-o cladire de lângă Colectiv când s-a întâmplat şi a mers să vadă ce poate face. A fost surprins de camerele de luat vederi, însă era foarte şocat de ce a văzut acolo”, ne-a povestit o persoană apropaită solistului.

 

Cine este Elvis Silitra?
Vineri (27 noiembrie) tânărul va urca pe scena emisiunii de la Pro TV pentru galele live. Elvis a început să cânte la chitară la 13 ani. Totul a prins contur în urmă cu patru ani, atunci când a fost invitat la repetiţiile unei trupe din care făceau parte doi prieteni din liceu. Cu acea ocazie a cântat vocal pentru prima oară. Deşi nu ştia multe despre cântat, băieţii i-au dat o şansă şi alături de ei “s-a apucat de muzică". După liceu a intrat la arhitectură, dar a renunţat la puţin. Acum lucreaza ca Visual Effect Artist şi cântă cu trei trupe, dar încă nu a părăsit zona de underground cu niciuna dintre ele.

 

 
 
Loading...