Au detonat bomba anului în showbiz după ce miercuri, 12 septembrie, au spus ”Da” la Starea Civilă din oraşul Voluntari, anunţând că aşteaptă şi gemeni. Cristi Borcea şi Valentina Pelinel ştiu să se menţină în centrul atenţiei, însă după cununie nu au epatat cu vreo petrecere de fiţe, ci s-au retras la un restaurant cu specific românesc.


Cristi Borcea (48 ani) şi Valentina Pelinel (37 ani) sunt în al nouălea cer. Ei au decis să facă pasul cel mare, la doar două luni de când omul de afaceri a fost eliberat condiţionat din penitenciar (n.r. 2 iulie), şi s-au prezentat, emoţionaţi, la Starea Civilă din oraşul Voluntari, unde au spus un hotărât ”Da”. Mai mult, blondina a dezvăluit că este însărcinată, însă nu cu un singur copil, ci cu gemeni. Fostul dinamovist va ajunge, astfel, tată de 9 copii, un record absolut în lumea mondenă autohtonă.

După cununia civilă, însurăţeii, familia şi câţiva apropiaţi s-au retras la un restaurant celebru din zona Străuleşti, “Doi cocoşi”, renumit pentru mâncărurile tradiţionale româneşti. Fotoreporterii Click! i-au surprins la local, în jurul orei 19.00, cei doi având acelaşi zâmbet pe buze, ca la Starea Civilă, însă statut diferit: căsătoriţi cu acte. Relaxaţi, cei doi soţi au făcut fotografii pentru albumul lor, de care cel mai probabil peste ani îşi vor aduce aminte cu drag. Valentina şi-a invitat sora şi mai multe prietene la petrecere şi a chefuit alături de ele până târziu în noapte.  

petrecere_valentina.jpg

cununie valentina pelinel
Valentina Pelinel şi Cristian Borcea s-au distrat copios în compania prietenilor apropiaţi
Foto: arhivă personală

Azi, 13 septembrie, Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au luat drumul Turciei, în Bodrum, pentru o săptămână de miere, timp în care fostul dinamovist va îmbina utilul cu plăcutul şi îşi va trata problemele de sănătate la psihiatru şi la psiholog.

 
 
Loading...