Gabriela Cristea a intrat în concediu prenatal şi deja s-a retras de la emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", pe care prezintă la Antena Stars. Vedeta tv a anunţat că urmează să se interneze la o clinică privată săptămâna aceasta, urmând să nască prin operaţie cezariană cel de-al doilea copil, tot o fetiţă. Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda. Cei doi sunt părinţii unei micuţe de un an şi cinci luni, Bella Victoria Margot.


Gabriela Cristea (44 de ani) a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina şi a cedat locul pe micul ecran, colegei sale Bianca Sârbu, care va prezenta emisiunea matrimonială de la Antena Stars. Vedeta tv a povestit că îşi găseşte cu greu locul în pat şi că are nevoie de multe perne pentru a se odihni, iar problemele de sănătate ale Andreei Bălan i-au dat şi mai multe emoţii şi insomnii.

gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea
Gabriela Cristea va naşte la finele acestei săptămâni
foto: captură video Antena 1

"Am dormit ca peştele pe uscat în seara în care am aflat ce s-a întâmplat cu Andreea. Am luat şi o valeriană, pentru că nu reuşeam să mă liniştesc. Şi eu o să nasc în acelaşi loc ca Andreea Bălan şi recunosc că m-am speriat. Eu mă apropiam mai degrabă de profilul femeii care ar putea să păţească ce i s-a întâmplat ei. Eu am mai puţin de doi ani între operaţii, un an şi cinci luni are Victoria, deci tot atât a trecut şi de la cezariană. Eu am fost avertizată asupra acestei situaţii, de ruptură uterină. Ştiu această poveste şi de aceea şi merg foarte des la medic. La mine, sarcina a doua a mers mult mai bine, pentru că se pare că primul copil pregăteşte spaţiul pentru următorul. Eu am o trombofilie şi am făcut anticoagulant la prima sarcină, dar acum nu am mai avut această problemă", a mărturisit Gabriela Cristea la Antena 1. 

Pe ce dată va naşte Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a primit recomandare de la medic să nască prin operaţie cezariană la prima sarcină, iar la al doilea copil nici nu ar avea altă soluţie. Prezentatoarea tv a explicat de ce în cazul ei nu este vorba despre a urma moda sau un moft. "Recuperarea nu este uşoară după o operaţie de cezariană. E mai de durată. Sunt mulţi factori de după operaţie pe care trebuie să-i iei în calcul. Există riscul de ruptură de uter şi sunt extrem de monitorizată, de aceea o să nasc tot prin cezariană. Nu prea mai ies din casă. Mai merg la un singur consult. În rest, stau şi mă relaxez, şi citesc. Am intrat în linie dreaptă şi am început numărătoarea inversă. Astăzi (7 martie) este cu zece. (...) Aşadar, în weekendul 27-28 aprilie să nu mă căutaţi. O să plec cu soţul meu hai-hui. O să lăsăm copiii în patul nostru să se răsfeţe", a spus prezentatoarea tv explicând ca atunci vor trece 40 de zile de la naştere şi va fi pregătită pentru o escapadă romantică. Aşa înseamnă că bruneta va naşte cel de-al doilea copil la mijlocul lunii martie

 

Citeşte şi:

 

Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Nu se poate opri nici în timpul emisiunii

Gabriela Cristea nu are voie să nască natural! Care este motivul

 

 

 

 

Loading...