Tamara Buciuceanu Botez a ajuns la spitalul Elias din București din cauza unor probleme cardiace. Îndrăgita actriță a confirmat pentru Click! că și-a făcut niște analize, în vreme ce reprezentanții spitalului au declarat că aceasta se află la Terapie Intensivă.


UPDATE Reprezentanții spitalului Elias au confirmat pentru Click! faptul că actrița se află în îngrijirea lor. ”Este de ieri (miercuri n.r.) în Terapie Intensivă. Dânsa vinde periodic la control în spitalul Elias. Acum a apărut o acutizare a unor probleme cardiace mai vechi. Acum este un pic mai bine. De ieri până azi evoluția este lent favorabilă, nu este intubată, nu este comatoasă, este conștientă, vorbește, dar va rămâne internată în spital câteva zile și poate chiar la Terapie Intensivă până la rezolvarea pe cât se poate a problemelor”, a declarat pentru Click! dr. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias. 

Și nepotul actriței a confirmat că artista este la spital. „Mătuşa mea e bine, e totul în ordine, are o insuficienţă cardiacă pe care o tratează. O dată la 2-3 luni, merge la spital. Sunt analize pe care le face regulat. La 90 de ani ai ei este necesar să meargă să şi le facă. Am mai trecut prin toate aceste probleme cu tatăl meu, actorul George Constantin, şi imi pare rău că nu am ce să vă spun mai multe”, a declarat, pentru Click! actorul Mihai Constantin (55 de ani), cunoscut pentru rolul lui Ionică din seria „Liceenii”

Marea actriță a confirmat și ea că totul e sub control în ceea ce privește starea ei de sănătate. „Mă simt bine şi plec acasă”, ne-a spus Tamara Buciuceanu Botez.

Tamara Buciuceanu Botez s-a retras după 66 de ani de teatru

La începutul lunii august, când a împlinit 90 de ani, Tamara Buciuceanu Botez ne-a mărturisit că s-a retras de pe scenă, ca să se odihnească și să se bucure de prezența familiei. „Sunt aşa şi aşa, merg înainte, nu se poate altfel. Dar sunt bine, sunt pe picioare, acum mă odihnesc acasă. După 66 de ani de teatru, îmi doresc doar să mă odihnesc şi nu mai vreau să joc în alte proiecte. Momentan, nu am nevoie de nimic şi sunt foarte bine. Familia îmi este alături, mă văd cu ei şi cu prietenii şi mă bucur când am musafiri. Ies din când în când din casă să mă plimb și îmi place că oamenii nu m-au uitat”, a declarat actrița pentru Click!

Citește și:

De ce a bătut-o Tamara Buciuceanu-Botez pe Oana Zăvoranu când era mică! Cele două sunt vecine

Ce mai fac actrițele din Liceenii? Urmărite de ghinion în dragoste

 
 
Loading...