Matteo a dat-o uitării pe Delia Matache (35 de ani), marea lui dragoste. După despărțirea cu cântec din 2008, solistul a rămas cu inima frântă, însă, treptat-treptat, iată că Elena Neagu, cu care este de trei ani, a reușit să îi intre în suflet.


În timp ce Delia se răsfață în vacanță cu soțul ei, Răzvan Munteanu, după un an epuizant, cu zeci de spectacole, iată că nici Matteo, fostul iubit al solistei, nu se lasă mai prejos.

Matteo și iubita lui, Elena Neagru, care îi este și impresară, și-au făcut bagajele și au plecat tocmai în Maldive, de unde frumușica brunetă a postat fotografii la greu, pe rețelele sociale.

delia
Delia și soțul ei în Maldive
foto: arhivă personală

 

Surpriză, pe acele meleaguri a ajuns acum două zile și Delia, după ce mai întâi s-a relaxat în India. La cum stau lucrurile, cei doi foști iubiți au mari șanse să dea nas în nas pe plajă sau prin vreun local.

matteo
Matteo și iubita lui în Maldive
foto: arhivă personală

 

Delia și Matteo au bifat o relație de doi ani, în perioada 2006-2008, despărțirea survenind, potrivit apropiaților lor, după ce cântărețul a călcat strâmb, în timp ce ea se afla în turneu. O vreme nu și-au mai vorbit, dar cum ambii sunt în showbiz, ei au revenit la sentimente mai bune, lăsând totuși loc de ”Bună ziua”.

loading...
Loading...