E frumoasă, talentată, joacă în spectacole la Teatrul de Revistă, acolo unde până de curând regină era Stela Popescu. Nu e de mirare că Ana Maria Donosa este comparată la tot pasul cu regratata artistă, care a decedat pe 23 noiembrie 2017, mai ales că a devenit și partenera de scenă a lui Alexandru Arșinel.


 Pe frumoasa brunetă o vom vedea și la premiera din 17 februarie, a reprezentației “E spectacol în oraş”, alături de actori precum Valentina Fătu, Vasile Muraru, Eugen Cristea, Bianca Sârbu, Alin Gheorghişan şi alții. ”Spectacolul are un fir narativ, este o poveste frumoasă, pe care am creat-o şi scris-o împreună cu Valentina Fătu. După întocmirea distribuţiei, ca regizor, am dat alarma şi am adus în echipă câţiva oameni valoroşi, alături de care am colaborat foarte bine şi la alte producţii – coregrafa Oana Cocârţă, scenografa Francesca Cioacă, compozitorul Cristi Faur, care semnează muzica, dar şi pe actorul Eugen Cristea”, a povestit Vasile Muraru despre noul show.

ana_maria_donosa.jpg

Ana Maria Donosa, premiera, Teatrul de Revista, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Vasile Muraru
Ana Maria Donosa, într-o ședință foto specială

Ana Maria Donosa va străluci și la propriu, căci va apărea pe scenă cu o superbă rochie roșie, cu paiete, în care a realizat și o ședință foto specială. Ușor-ușor, tânăra actriță începe să arate și să fie tratată ca o divă în devenire.

 

 
 
Loading...