Emblema cântecului dobrogean, Aneta Stan, a impresionat mereu prin discreție, talent și rafinament. Este greu de recunoscut fără straiele populare, fără tocă și salba de bani de la gât, însă atunci când o întlnești în haine de stradă nu-ți mai poți lua ochii de la ea. Iar asta pentru că arată incredibil, iar pentru ea vârsta este o simplă cifră în buletin.


Celebră pentru albume precum „Murfatlar de poamă rară”, „Flăcăii din Dobrogea” sau “Bădiţă, dragostea noastră!”, Aneta Stan este un model pentru multe doamne și domnișoare! Asta datorită eleganței sale, dar și a profesionalismului de care a dat dovadă o viață întreagă. Şi atunci când nu e pe scenă, doamna câtecului popular poate trece cu brio orice test al eleganţei. Şi fără să epateze, ci prin bun gust şi moderaţie. Click! îţi arată fotografii inedite cu artista, fără costum popular, fardată, coafată impecabil şi accesorizată ca la carte.

aneta_stan.jpg

Aneta Stan, solista muzica populara, dieta, truc, cum se intretine, varsta a treia, silueta
Aneta Stan este emblema cântecului dobrogean

Am sunat-o şi am întrebat-o care este secretul longevităţii, reţeta cu care arată atât de bine. Iată ce am aflat! “Mănânc puțin și des, ca să nu mă îngraș, pot fi și șase mese pe zi. Niciodată să nu mănânci la prânz ciorbă, felul doi, plus o prăjitură. Nu se face așa. Trebuie să mănânci doar ciorbă și faci pauză, eu cel puțin așa mănânc. După două ore ai voie să mănânci felul doi și tot așa. Mănânc puțin, cât să îmi potolesc foamea. Plus că mai ține și de genă. Eu sunt copia legalizată a lui tata și asta contează foarte tare: ce fel de arderi a avut părintele tău și multe altele. Dacă el a fost gras, tu nu ai cum să fii slab. Plus că un factor important este și poziția corpului: dacă nu stai dreaptă, normal că ai burtă. Acum, generațiile de tineri se numesc «generațiile păpădiei», lesne de înţeles de ce”, ne-a declarat Aneta Stan. De asemenea, îndrăgita cântăreață de muzică populară ne-a mai mărturisit că nu are operații estetice: “Nu am intervenții chirurgicale, pe mine nu mă interesează asta. Eu cred foarte mult în Dumnezeu și atât. Încerc să mă țin cât mai departe de răutățile din ziua de astăzi”.

aneta_2.jpg

Aneta Stan, solista muzica populara, dieta, truc, cum se intretine, varsta a treia, silueta
Aneta Stan spune că nu are nici o intervenție estetică
foto: Oana Pascaru
Loading...