Fanii personajelor Leana şi Costel îşi freacă palmele de bucurie. Emisiunea „Vacanţa Mare” revine sâmbătă (29 august) pe micul ecran, după o pauză de şase ani. Cei doi protagonişti, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, au trăit în tot acest timp din afaceri şi mici proiecte umoristice.


În urmă cu şase ani, gaşca de la “Vacanţa Mare” avea să părăsească postul Kanal D pentru alte provocări. Însă cele legate de televiziune nu s-au concretizat deloc, căci rând pe rând, planurile au picat. În februarie 2014, Radu Pietreanu (51 de ani) şi Mugur Mihăiescu (48 de ani) ar fi trebuit să revină pe sticlă cu un show de comedie la Antena  1, «Vacanţa Mare - Bătălia generaţiilor», însă emisiunea regizată de Iura Luncaşu nu a mai fost difuzată, deşi actorii filmaseră episodul-pilot.

Reluările emisiunii transmise de Kanal D au avut însă parte de audienţe mari, astfel că şefii turci au decis să-i ia din nou în “barcă” pe Leana (Mugur Mihăescu), Costel (Radu Pietreanu) şi Axinte (Florin Petrescu). Zis şi făcut. Gaşca revine de sâmbătă, de la 21.30, la Kanal D, cu noi personaje jucate de Andreea Doinea, Letiţia Vlădescu, Tibi Neuronu etc. Filmările primelor 8 episoade din cele 18 au avut loc în studiourile de la Kanal D, unde s-au construit noi decoruri. “Ne era dor să ne întoarcem la TV cu noi întâmplări din familia Pîrţag”, ne-au spus, la unison, Leana şi Costel.

Radu a făcut stand-up comedy

Actorul Radu Pietreanu nu a renunţat la muzică şi umor, căci a avut parte de multe turnee alături de “CNP”, trupa lui de stand-up comedy. El a lucrat cuTibi Neuronu şi Cristi Priză.

Mugur s-a ocupat de afaceri

În pauza de TV, Mugur Mihăescu a ţinut-o tot într-o vacanţă, cel mai mult în SUA, şi a trăit binişor din afacerea pe care o deţine în Centrul Vechi. Localul “Irish Pub” a fost plin în fiecare anotimp.

 
 
Loading...