Cu o carieră de success şi o familie împlinită, îndrăgitul actor Valentin Teodosiu a declarat că, în prezent, nu îşi mai doreşte nimic pe plan personal, doar împliniri financiare.


După 40 de ani de carieră impresionantă, Valentin Teodosiu susţine că doar umorul l-a ajutat să treacă peste toate greutăţile vieţii. Artistul vorbeşte despre mâncătoria care există între actorii tineri sau mai puţin tineri.

“E o mare duşmănie între colegi, între tineri şi bătrâni. Dacă nu suntem uniţi, atunci ne-o trag toţi, inclusiv noi între noi. Nu e în regulă, am colegi cărora li se umflă ficatul prin haină dacă sunt mai bine plătit decât ei, dacă am venituri mai mari, dacă sunt înaintea lor pe afiş... Idioţenie fără margini. Nimeni nu ia locul nimănui. “ a spus Teodosiu pentru Ring.

Actorul a mărturisit că toată viaţa lui a jucat doar din pasiune.

“Toată viaţa am jucat numai din pasiune, bani nu am primit niciodată cum aş fi meritat. Am fost prost plătit, şansa mea a fost că am făcut multe filme cu americanii. Din 86 de filme, 30 le-am făcut cu americanii, din care numeroase roluri principale.”

Valentin Teodosiu spune că, în prezent, îşi doreşte doar satisfacţii financiare.

“Nu mai vreau nimic sufleteşte... Vreau bani! Dacă nu ar fi fost ProTV-ul, mă târam ca râmele. Asta a fost şansa mea. Poate nu aş fi reuşit să îmi fac o familie, să am doi copii gemeni, o căsuţă la ţară dacă mama natură nu îmi lăsa glasul ăsta atât de special.”
Valentin Teodosiu (61) are trei fete: Monica, din prima căsnicie, şi gemenele Catinca şi Irina, pe care le are cu actriţa Luminiţa Erga, femeia pe care o iubeşte de 15 ani.

valentin_teodosiu.jpg

Valentin Teodosiu are o carieră de succes şi o familie împlinită
Valentin Teodosiu are o carieră de succes şi o familie împlinită

 
 
 
Loading...