Aniversare fericită anul acesta pentru Valentina Pelinel, care a săbătorit împlinirea a 39 de ani, într-un cadru romantic alături de soţul ei Cristi Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo şi-a dus soţia în Italia, la Florenţa.


Sărbătorile de iarnă au început pentru Valentina Pelinel, care petrece încă de pe acum. Fostul fotomodel internaţional sărbătoreşte împlinirea celor 39 de ani, în oraş pentru îndrăgostiţi alături de bărbatul alături de care şi-a găsit liniştea. Valentina şi Cristi Borcea au împreună trei copii, un băieţel, pe Milan, şi gemenele Indira şi Rania, în vârstă de 9 luni. 

Dacă anul trecut, blonda a sărbătorit acasă, în familie şi alături de prieteni, anul acesta i s-a făcut o surpriză de proporţii. Valentina fiind sărbătorită cu mare fast într-un local elegant din Florenţa. Pentru cina festivă, Valentina a îmbrăcat o rochie mini, tip sacou, de culoare neagră, iar Cristi Borcea s-a asortat cu partenera lui optând şi el pentru o ţinută all-black.     

valentina_pelinel_cristi_borcea.jpg

valentina pelinel cristi borcea
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea
Foto: arhivă personală

Cristi Borcea, eliberat condiţionat în urmă cu o lună

Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat în urmă cu o lună din Penitenciarul Jilava. Afaceristul a ajuns acasă într-un suflet ca să îşi vadă pentru prima dată gemenele, pe care soţia sa le-a adus pe lume pe 1 martie şi să pună la punct detaliile botezului micuţelor.

În 2016 când a venit pe lume Milan, primul lor moştenitor, Borcea nu a putut să-l vadă şi că istoria s-a repetat şi atunci când blondina a născut gemenele, pe 1 martie, iar fostul şef dinamovist a fost înacrcerat din nou. 

Cristian Borcea executa în Penitenciarul Jilava o condamnare de 5 ani închisoare în dosarul Retrocedărilor terenurilor din Constanța, în care a prejudiciat statul român cu 28 milioane de euro. Pe 11 septembrie 2019, magistraţii au aprobat cererea fostului acţionar dinamovist de eliberare condiţionată, motivând că Borcea a fost stăruitor în muncă în penitenciar, a participat la programe şi a dat dovadă de „îndreptare”, iar faptele pentru care a fost condamnat nu pot duce la concluzia că scopul pedepsei nu a fost atins.

 

Citeşte şi:

 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, undă verde pentru botezul gemenelor, după ce afaceristul a ieșit din închisoare

VIP-uri la botezul Ancăi Serea! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, prima petrecere împreună după eliberare

 

 
 
Loading...