Gata cu joaca! De sâmbătă, stăpână peste casa lui Cristi Borcea este doar una şi se numeşte Valentina Pelinel. Frumoasa blondă a aşteptat ca afaceristul să fie un om liber şi abia acum s-a instalat în vila din Pipera. Ea a fost surprinsă în timp ce-şi muta lucrurile în casa în care până pe 17 noiembrie a locuit Alina Vidican.


Încă se numeşte Pelinel (35 de ani), dar nu va mai dura mult până când frumoasa blondă va fi ”doamna Borcea” şi în acte. Deja, primul pas în acest demers a fost făcut de către fostul acţionar al clubului Dinamo, aflat acum în puşcărie.

2-bd-borceadfgdf.jpg

Cristi Borcea

Cristi (46 de ani) a divorţat de Alina Vidican pe 17 noiembrie, iar următoarea mişcare inteligentă este să o ia de nevastă pe cea care a jucat rol de amantă vroi trei ani: Valentina. Totuşi acest lucru va fi posibil doar în puşcărie, căci magistraţii i-au prelungit lui Borcea pedeapsa cu trei ani jumătate, însă până atunci fosta manechină şi-a intrat în drepturi. Aceasta şi-a luat în serios rolul de stăpână, iar weekendul acesta s-a mutat ”cu căţel, cu purcel”, din Persepolis, acolo unde iubitul plătea o chirie de aproape 3.000 de euro, în vila din Pipera unde până acum două săptămâni a locuit rivala sa, Alina Vidican.

2-3-bd-2-3colasdfasd.jpg

Chinezul a cărat la mașină lucrurile micuţului Cristi Milan
Foto: Mihai Ionescu

2-3-bd-6-2coladfgdsfg.jpg

Şi Alina era ajutată de angajatul asiatic

Şi iată că viitoarea doamnă Borcea nu şi-a însuşit doar vila din Pipera, conturile şi maşina, ci şi slugile, căci asiaticul care se ocupa de Vidican se va ocupa de-acum încolo de ”noua doamnă”. Cei doi bărbaţi s-au grăbit să încarce bagajele, apoi au plecat să le descarce la noua adresă la care urma să se instaleze blonda şi cel de-al şaptelea moştenitor al lui Borcea.

2-3-bd-5-2col-vila-borcea_0.jpg

Vila lui Borcea din Pipera

Aşadar, Sărbătorile o vor prinde pe fosta manechină în casă nouă, decorând şi mobilând după gusturile ei.

Alina a rămas cu doi copii şi o mică avere

Pe 17 noiembrie, Cristi Borcea a fost scos din pușcărie, special pentru a semna actele de divorț, la notar. După o relație de 13 ani cu Alina Vidican și o căsnicie care a durat 5 ani, cei doi au semnat certificatul de divorț, după ce au amânat procedura aproape un an. Se pare că timișoreanca a primit de la fostul soț cu care are cei doi copii, pe Alexandru și pe Gloria, o mică avere. Așadar, ea va locui în continuare în casa din Miami, va primi o sumă compensatoare de 120.000 de euro, iar micuții o pensie alimentară de 10.000 de euro lunar. Mai mult, Borcea i-a promis fostei neveste că va asigura sprijinul financiar al celor doi copii până la majorat, incluzând taxele de şcolarizare. 

 
 
Loading...