Este al cincilea an în care Valentina Pelinel (39 de ani) și Cristian Borcea (50 de ani) sărbătoresc Sfântul Valentin. În tot acest timp de când sunt împreună, blondina și afaceristul au realizat multe lucruri dar, cel mai important, au devenit părinți.


Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trei copii superbi, un băiat pe nume Milan (3 ani și 9 luni) și gemenele Raisa Maria și Indira Maria, care pe 1 martie vor implini un an, și se pare că își mai doresc moștenitori. Iată că cei doi reușesc să fie un cuplu sudat și au depășit toate piedicile, toate bârfele, chiar dacă au avut o poveste de dragoste interzisă, pentru că Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, cu care avea doi copii, iar Valentina Pelinel se afla și ea într-o căsnicie cu fostul politician Cristian Boureanu.

valentina-pelinel-cristi-borcea.jpg

cristi borcea valentina pelinel
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, repetiții pentru Sfântul Valentin
Foto: Instagram

Astăzi își trăiesc sentimentele relaxat și se pregătesc să întâmpine sărbătoarea Sfântului Valentin, când blondina își va sărbători onomastica. Valentina a pus pe Instagram o poză plină de romantism. Îmbrăcată în rochie roșie, machiată și coafată, ea îl sărută pe buze pe bărbatul care a numit-o ”iubirea mea”. Cei doi s-au fotografiat în centrul de evenimente pe care Borcea l-a deținut în zona Crângași.

Citește și:

Cristi Borcea, eliberat din pușcărie după 9 luni, în baza legii recursului compensatoriu

EXCLUSIV Cristi Borcea și-a scos nevasta și copiii la film. Ce dulce e viața după închisoare!

 
 
Loading...