E nuntă mare în showbiz! Valentina Pelinel s-a măritat miercuri (12 septembrie) cu iubitul ei, omul de afaceri Cristian Borcea, semn că socrul vedetei știa bine că cei doi "porumbei" aveau planuri serioase. La două luni de când a fost eliberat condiționat (2 iulie), fostul acționar de la Dinamo a pus la punct toate detaliile nunții cu femeia pe care o numește dragostea vieții lui. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc pentru omul de afaceri!


A fost  forfotă mare în casa Valentinei Pelinel și a lui Cristian Borcea. Miercuri (12 septembrie) a fost o zi importantă pentru cei doi iubiți, care ai devenit soți cu acte în regulă. Detaliile ceremoniei au fost stabilite în cel mai mare secret. De altfel, socrul Valentinei Pelinel a tot povestit încă de când fiul lui se afla după gratii că cei doi au în plan să se căsătorească, dar nimeni nu se aștepta ca ei să facă pasul atât de repede. De când a fost eliberat Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost plecați în mai multe vacanțe pe care le-au petrecut discret, doar în doi, timp în care și-au consolidat și mai mult relația și i-a demonstrat blondinei că anii ei de așteptare nu au fost în zadar.

valentina_pelinel_si_cristi_borcea.png

valentina pelinel si cristi borcea
Pelinel și Borcea vor fi nași la nunta milionarului Nicușor Stan

 

Așadar, Cristian Borcea a făcut pasul cel mare pentru a treia oară, iar Valentina s-a căsătorit și ea pentru a doua oară, după divorțul de fostul ei soț, politicianul Cristian Boureanu. Cei doi au ales să-și unească destinele la Primăria Voluntari. Fiul lor în vârstă de doi ani, Milan Cristian, a fost prezent la marele eveniment.

Cristian Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea cu care are trei copii și de care s-a separat pe cale amiabilă în 2011 și cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea doi copii, dar l-a care a renunțat pentru Valentina Pelinel și fiul lor Milan. Borcea și Vidican au divorțat la notar, la Constanța, în toamna lui 2016. Alina s-a mutat la Miami cu cei doi copii și s-a stabilit în America pentru a-și reface viața, lăsându-i cale liberă Valentinei la inima lui Borcea. De altfel, blondina nu a negat că cei doi vorbesc des ca relația lor să avanseze și să se oficializeze. 

borcea_pelinel_nunta.jpg

borcea pelinel nunta
Valentina Pelinel a ales să se îmbrace în roșu în ziua cununiei civile
Foto: Click!

 

"O să aflați când ne vom căsători. Nu vom ascunde, pentru că e ceva frumos și nu avem niciun motiv să ne ferim", spunea recent Valentina, care probabil deja avea stabilit totul pentru cununia civilă.

borcea_cununie.jpg

borcea cununie
Cristi Borcea, emoționat în ziua cea mare
Foto: Click!

 

Este posibil ca graba celor doi să fie alimentată și de zvonurile care tot au circulat în ultima vreme privind o nouă sarcină a Valentinei. Până în acest moment, fostul fotomodel internațional nu a confirmat că ar fi din nou gravidă, dar apropiații ei au povestit că blondina așteaptă să fie sigură că totul decurge ca la carte înainte de a da vestea cea mare.

Loading...