Valentina Pelinel și Cristi Borcea au decis să doneze peste 100.000 de euro pentru a sprijini sistemul medical din România care se află într-o perioadă dificilă din cauza noului Coronavirus.


Valentina Pelinel a anunțat pe o rețea de socializare faptul că ea și Cristi Borcea vor dona o sumă generoasă de bani pentru a ajuta sistemul medical din România, astfel alăturându-se altor vedete sau persoanele publice care au făcut astfel de acte caritabile. 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, donație de 100.000 de euro către sistemul medical

„Dragii nostri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a initiat procedura legală de donație către spitalul Colțea în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spital începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales sa venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

90707509_137921510992765_1873381025140468368_n.jpg

Valentina Pelinel și Cristi Borcea
Foto Instagram

Andra, donație de 20.000 euro pentru Spitalul Matei Balș, în lupta cu coronavirusul

Andra a anunțat că va face o donație de 20.000 euro, sumă ce va ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București. Spital pus la grea încercare zilele acestea.

Suma, una impresionant de mare pentru un artist român, va ajunge mâine în contul fundației principalului spital românesc din lupta împotriva virusului COVID-19. Donația vine în contextual în care medicii se plâng de lipsurile cu care se confruntă la locul de muncă în ciuda celor susținute de autorități.

Se pare că și Gigi Becali a făcut același gest admirabil, donând o sumă impresionată tot pentru aceeași unitate spitalicească. În ultimele zile, patronul FCSB, cunoscut pentru latura sa altruistă, a făcut donații de aproxmativ 100.000 de euro la “Matei Balș”, după ce conducerea spitalului i-a cerut ajutorul, conform Cancan.

 

 

 
 
Loading...