Se pregătește din nou de podium? Știm sigur că nu, având în vedere că de ceva vreme Valentina se dedică în totalitate familiei ei, însă noua sa siluetă parcă ar spune altceva. După ce a devenit mămică pentru a treia oară, părea că vedeta se împrietenise cu câteva kilograme care nu o făceau deloc însă să arate rau, dar de care aceasta s-a decis în cele din urmă să se descotorosească. Uite cum arată în prezent, la aproximativ 6 luni de când le-a adus pe lume pe gemenele ei și ale lui Borcea!


După ce le-a adus pe lume și pe cele două gemene, noile membre ale familiei Borcea, Valentina Pelinel afișa un nou tip de „sexy”, acela care presupune forme care tind către cele rubensiene. Sarcina a făcut-o pe Valentina să adune câteva kilograme în plus, însă după doar 6 luni, de la „mămica cu forme apetisante”, fostul manechin a ajuns din nou la dimensiunile care i-au permis în trecut cariera în domeniul modei. 

Valentina Pelinel, siluetă exemplu după două nașteri 

Chiar dacă soția lui Borcea s-a axat pe îngrijirea familiei sale în ultima perioadă, care de ceva vreme s-a și mărit, iată că Valentina nu și-a neglijat nici rutina de îngrijire corporală, fiind deja cunoscut faptul că vedeta nu îi este străină sălii de fitness.

Valentina și-a etalat noua siluetă pe Instagram, unde a publicat recent o imagine alături de fiul ei, Milan. Aceasta purta o pereche de blugi, despre care se știe că te pot face să arăți mai plinuț/ă, mai ales atunci când sunt mulați, însă în cazul Valentinei, obiectul vestimentar demonstra doar cât de mult a slăbit vedeta de la nașterea micuțelor ei și ale fostului activist Dinamo. 

valentina-a-slabit.jpg

Valentina Pelinel și-a recăpătat silueta după ce le-a adus pe lume pe fetițele gemene
Foto: Instagram

La 38 de ani, Valentina a renunțat la viața de sub lumina reflectoarelor în favoarea celei de familie și este fericita mămică a trei copii frumoși. Deși a fost nevoită să treacă prin cele două nașteri, fostul model nu pare că a avut prea mari bătăi de cap în „lupta” cu kilogramele în plus acumulate de-a lungul sarcinilor. 

Valentina Pelinel a născut gemene de 1 martie

Valentina Pelinel a născut două fetițe perfect sănătoase chiar de 1 martie, la o clinică privată din Capitală. Soția lui Cristi Borcea și-a strâns fetițele în brațe, dar, din păcate, tăticul nu a putut fi prezent la fericitul eveniment. Fostul acționar dinamovist a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Borcea a povestit însă că toți copiii lui l-au vizitat în închisoare, cel mai probabil și micuțele gemene. 

 

 

 

 

 
 
Loading...