Mădălin Ionescu şi soţia lui, Cristina Şişcanu au organizat o petrecere cu 250 de invitaţi pentru fetiţa lor. Acesta este primul eveniment dat în cinstea ei după botezul care a avut loc în această vară. Părinţii micuţei şi-au aşteptat oaspeţii la un centru de evenimente din Pipera, unde au onorat invitaţia, nume sonore din showbiz: Oana Roman, Brigitte Năstase, Adelina Pestriţu, Liviu Vârciu, Valentina Pelinel.


Valentina Pelinel a renunțat la ieșirile în oraș și își dedică tot timpul fiului său. Așteaptă ca iubitul ei, Cristi Borcea, să iasă din închisoare și să redevină o familie în adevăratul sens al cuvântului. În ciuda faptului că preferă să stea în casă, jucându-se cu micuțul ei, Valentina a făcut o excepție atunci când a participat, alături de fiu, la petrecerea de botez organizată de Mădălin Ionescu. Valentina este o figură discretă și preferă să îți păstreze viața personală departe de ochii curioșilor.

23434778_1510832952341510_990033175217619235_n.jpg

Foto
Valentina este o mamă grijulie
Foto:Arhivă personală

Ea a fost invitată de Teo la emisiune și a acceptat să vorbească despre fiul ei iubit și despre grijile pe care o copleșesc atunci când se gândește la faptul că el va crește și va părăsi casa părintească. ”O să-mi fie tare greu când o să vină cu o fată acasă. Sunt foarte posesivă. Deja mă gândesc la asta. Îl iubesc foarte tare, am multă grijă de el, cum să vină o fată şi să mi-l facă să sufere?", au fost vorbele Valentinei. 

 
 
Loading...