Valentina Pelinel a înflorit de când este cu Cristi Borcea. A adus pe lume un copil superb şi a revenit la greutatea de dinainte de naştere, 62 kg. Ieri, la Târgul de nunţi Mariage Fest, blonda a făcut furori cu silueta ei şi a spus ca o concluzie: ”Norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui”.


Am stat la o cafea cu blondina, care a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări.

 • Reporterul Click!: Ce face Milan când tu eşti la evenimente?

Valentina Pelinel: Pe 8 februarie, Milan face 8 luni. Acum e acasă cu bona, e foarte bine. Nu l-am luat la târg pentru că nu vreau să-l obosesc. Şi acum, cu virozele astea, nu vreau să intre în contact cu multe persoane deodată.

 • În tabăra de la munte l-ai luat pe Milan cu tine…

Aerosolii de munte i-au prins bine. I-a plăcut, a fost mascota cantonamentului.

 • Are o jucărie preferată?

Nu neapărat. Încerc să-mi dau seama ce personaj îi place, dar cred că mai am de aşteptat. În fiecare lună, tortul lui are alt personaj, dar, momentan, în funcţie de ceea ce îmi place mie... Îi plac toate jucăriile, în special cele care fac zgomot, interactive.

 • Cu cine seamănă Milan? E tare frumuşel.

Seamănă cu amândoi. Milan are ochii albaştri ai lui Cristi... Ai văzut şi tu pozele cu el.

 • Botezul când îl faceţi?

Nu ştim când o să putem să facem botezul. Sper ca măcar slujba în sine de botez de la biserică să reuşim să o facem împreună, cu tati alături. Până acum nu s-a putut.

spitalborcea90809.jpg

Micuţul Milan și-a vizitat tatăl la spital de multe ori în acest an
 • Mai vrei copii?

Da. După ce am văzut cât de minunat e să ai un copil, da.

 • Cum a reacţionat Cristi când l-a văzut prima dată pe Milan?

S-a bucurat, îţi dai seama. A fost multă emoţie... E cel mai mic copil al lui, şi el adoră copiii. Milan se face plăcut şi de orice străin, cine îl vede nu se mai dezlipeşte de el. E un copil vesel.

 • Cu inelul de la deget cum e? Dar brăţărica?

Inelul îl ştiţi, nu l-am dat jos de la mână de atâta amar de vreme, dar fiecare s-a găsit să mă întrebe de el, la un moment dat. Brăţărica din fir roşu de la mână am primit-o cadou. Are un medalion din aur în formă de copil. El e Milan Cristian. De când s-a născut are şi el aceeaşi brăţărică la mână. El e acum cel mai important pentru mine. De el mă ocup cel mai mult, pentru că este mic, după care mă ocup de afacerile familiei, aşa cum e normal şi nu prea mai am timp de alte evenimente, decât de ceea ce ţine de noi şi de evenimentele noastre. Deocamdată avem cele două locaţii, care sunt foarte mari şi foarte frumoase, în care au loc evenimente. Avem patru săli mari, piscină, loc de joacă, 300 de locuri de parcare...

vilaborcea79878.jpg

Vila lui Borcea din Pipera, în care s-a mutat Pelinel
 • V-aţi gândit să faceţi nunta în vreuna dintre aceste superbe locaţii?

Da, sunt foarte frumoase. Şi trebuie să-ţi placă şi ţie înainte să le promovezi. Însă, în viaţa noastră, acum, nu ne putem gândi la asta. Aşa că mă bucur pentru cei care fac petrecere de nuntă la noi. Până atunci ne bucurăm de bucuria altora.

 • Rochia ta de mireasă cum ai vrea să fie?

Nu mă gândesc acum la rochia de mireasă. Să facem întâi botezul.

 • Cum mai e Cristi cu sănătatea?

A trecut prin trei intervenţii şi a urmat şi un tratament pentru inimă. Face 7-8 ore de perfuzii zilnic. Nu îi e uşor.

 • Nu te deranjează să locuieşti în casa în care a stat Alina Vidican?

Eu m-am mutat în casa iubitului meu, aşa cum e normal să fie. Nu am făcut schimbări majore. Am avut grijă ca pentru Milan să fie totul aşa cum s-a obişnuit. Până la urmă el e important, să fie fericit. E pe primul loc.

borceaw334.jpg

Cristi Borcea

Valentina Pelinel (36 de ani) a fost în centrul atenției vineri, la Târgul de nunți ”Mariage Fest” de la Palatul Parlamentului. Ea a fost prezentă cu un stand al centrului de evenimente Magic Place, deținut de Cristi Borcea. Manechinul a aruncat vizitatoarelor târgului un buchet de mireasă în care se afla un inel cu diamant. Acesta a ajuns la o bucureşteancă, pe nume Alina P., care ne-a declarat că îi place foarte mult bijuteria şi abia aşteaptă să fie mireasă.

 
 
Loading...