Cunoscut DJ, om de televiziune şi fotograf, Vali Bărbulescu (42 de ani) a început să o curteze pe Otniela Sandu, colega lui de ”Ferma ”(PRO TV).


Însă, de acasă, stă cu ochii pe el, actuala iubită, Delia Tudose, pe care el a cerut-o de soție în urmă cu opt ani. Superba femeie, care are 32 de ani și un trup de invidiat, ne-a spus: “Nu îl aştept pe Vali prea curând acasă, m-a impresionat foarte mult pentru că se descurcă foarte bine în condiţii extreme. Suntem de un deceniu împreună şi e prima dată de când suntem împreună să fim aşa de mult despărţiţi”.

v212-66.jpg

Delia Tudose, iubita lui Vali, are 32 de ani și este fotomodel

Înainte de a intra în concurs, Vali a declarat: „Ar suna arogant dacă aș spune că sunt unul dintre cei mai buni DJ din România? Sunt. Am început să pun muzică la 15 ani. Acum zece ani am intrat în lumea fotografiei de modă și am lucrat cu o mulțime de femei care setează standardele de frumusețe la nivel global”.

Kim Kardashian, Bella Hadid și Adriana Lima sunt doar câteva dintre celebritățile fotografiate de el, iar publicații internaționale precum Vogue, Harper’s Bazaar sau GQ au folosit fotografiile artistului nostru.

 
 
Loading...