Două personaje foarte cunoscute vor veni în platoul „Cronicii” în ediția de marți, 29 septembrie. Ioana Petric (24 de ani) și Cristi Hrubaru (44 de ani) vor fi martorii unei discuții aprinse între „Il capo de tutti capi” și fostul primar al sectorului 5 din București, Marian Vanghelie.


Politicianul va trebui să îi dea socoteală Nașului pentru comisioanele exagerat de crescute pe care obișnuia să le ceară. Iar Vanghelie va fi însoțit și de singurul candidat la președenție, care a  câștigat alegerile pentru numai o noapte. Despre cine este vorba, aflați marți seară (29 septembrie), de la ora 20.15, la Prima TV, iar tot atunci aveți ocazia să îl vedeți și pe Orlando Ivan în rolul lui Marian Vanghelie.

„Eu nu joc, încerc să mă transform în personajul din scenetă. Pentru ca transformarea să iasă bine, trebuie să-i studiezi, multă vreme, timbrul vocii, gesturile, ticurile verbale și cele faciale”, mărturisește actorul, cunoscut pentru numeroasele roluri din emisiune.

Cât despre „Vocea Poporului”, această rubrică, realizată de Alexa Niculae, continuă să stârnească hazul, dar și tristețea celor care o urmăresc. Marți seară, românii vor trebui să răspundă la întrebări despre Planeta Alabstră și autodidacți, iar potrivit unui comunicat Prima TV, ceea ce spun oamenii este de domeniul fantasticului. 

 
 
Loading...