Nici n-a ajuns bine în India, acolo unde a plecat săptămâna trecută, căci Iulia Vântur s-a şi apucat de treabă. A înregistrat o melodie cu un solist celebru, bun prieten cu Salman Khan. Artistul are numai cuvinte de laudă pentru românca noastră.


După ce ani de zile a prezentat emisiunea „Dansez pentru tine”, la PRO TV, Iulia Vântur (36 de ani) arată că se pricepe mai bine la cântat, decât la dansat. Iar asta au spus-o atât jurnaliştii din India, dar şi fostul ei coleg, coregraful ­Willmark, care i-a criticat, în 2014, prestaţia din pelicula „O Teri”, unde Iulia s-a unduit pe ritmuri indiene. “Legat de dans, nu mi se pare unul foarte profesionist, dar e mai mult o joacă, o veselie”, ne spunea Wilmark.

v214-vedete-salman-khan-896.jpg

Salman Khan (50 de ani)

Proaspăt revenită pe meleaguri indiene, în ţara actorului Salman Khan (50 de ani), blondina s-a apucat de treburi profesionale şi a intrat în studioul de înregistrări, alături de artistul Himesh Reshammiya (43 de ani), producător muzical, cântăreţ şi actor, bun prieten cu Salman Khan. Acesta o laudă pe mai noua sa colegă într-un articol de pe timesgroup.com, în care spune că au înregistrat împreună piesa „Every Night And Day”, pentru noul lui album, care se va lansa anul viitor.

v314-vedete-1.jpg

2014. Iulia se unduia, pe ritmuri indiene, în pelicula de la Bollywood, “O Teri”

„Pot spune despre Iulia că e o solistă profesionistă, talentată, care cântă extrem de frumos. Are o dicţie perfectă, vorbeşte foarte bine limba hindi, m-a uimit cât de repede a învăţat. Îmi place ce a ieşit, iar toţi cei care au ascultat piesa au fost încântaţi”, declară Himesh Reshammiya. Iulia a luat lecţii de canto încă de când se afla în România şi prezenta „Dansez pentru tine”. S-a specializat la şcoala de canto a Crinei Mardare, unde l-a avut profesor pe Oliver Popa. După ce va termina de înregistrat această piesă, Iulia se va axa pe alte proiecte, până va reveni în ţară, pentru un nou sezon de „Ferma vedetelor”.

 
 
Loading...