Vineri, 22 decembrie, a fost seara dedicată folk-ului la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Vasile Șeicaru l-a imitat pe Adrian Păunescu, l-a bruiat pe Ștefan Hrușcă și s-a dat în spectacol. Voia bună și zâmbetele erau cât pe ce să se transforme în grimase.


Ştefan Hruşcă, stabilit de 24 de ani în Canada, a revenit pe plaiurile mioritice, pentru a le colinda românilor, de data aceasta la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. ”Dascălul de colinde”, cum l-a numit poetul George Ţărnea, evocă an de an miracolul naşterii Mântuitorului aducând în inimile românilor lumina speranţei şi credinţa în datini. 

În filmarea de mai jos, care a venit pe adresa redacției de la un cititor, se vede că Hrușcă a fost ușor stânjenit de momentul provocat de Șeicaru și a încercat să-și ducă mai departe actul artistic. Până la urmă, cei doi titani care au făcut istorie în cadrul Cenaclului Flacără, condus de Adrian Păunescu, au fost aplaudați la scenă deschisă.  
Vasile Șeicaru a lipsit de la spectacolul "Remember Cenaclul Flacăra-Adrian Păunescu", care a avut loc pe 3 noiembrie, la Sală Palatului. 

 

 
 
Loading...